Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is lusta férje van?
Igen, jobb vagyok a senkiházi férjeknél, meg is mondom neked miért:
Én főzök, mosok, takarítok magamra. Volt úgy, hogy főztem nőnek, vagy vele. Ha meg én mentem vendégségbe más nőhöz, aki nekem főzött, akkor illedelmesen el akartam mosogatni magam után (csak nem hagyta).
Amikor a volt barátnőm jött ide, és tudtam, hogy itt fog aludni, akkor szépen kitakarítottam az egész lakást, bevásároltam stb. gondoskodtam a kényelméről. Stb.
Én már gyerekkorban is megfőztem magamnak a spagettit, barátom. Amikor anyám nem volt otthon, és éhes voltam, nem vártam rá, hanem munkához láttam.
Tehát igen, határozottan jobb vagyok a senkiházi férjeknél. Tökéletes persze nem vagyok, de az biztos, hogy önálló, értelmes férfi vagyok.
A fentiekből meg már rájöhettél, hogy incel sem vagyok.
"azért is hogy a férfiak egy nagy részenek elege lesz pár év alatt a "családosdiból"
Erre nincs bizonyíték, csak így magyarázod magadnak meg, hogy miért élsz együtt olyan emberrel, amilyennel.
De egyébként nekem tökmindegy, hogyan élsz, ne érsd félre. Csak a véleményem írtam le. Helloka.
Megváltoztatni nem tudod, ezek szerint neki ez így jó. Azon gondolkodj el inkább, neked jó lesz-e így még vagy huszonévig. Egy életed, egy egészséged van, minden nap ezen bosszankodva egyik sem lesz jó. Őt nem érdekli, te hogy vagy. Akarsz olyannal élni akinek ennyit érsz?
/Három pipást meg csak pörgesd tovább, már gondoltam arra, hogy szándékkal hagyják fenn a provokációit, előbb-utóbb megunjuk az oldalt. Különben már rég megtalálták volna a módját, hogy az ilyeneket három kötekedés után kizárják. Ezer különböző regisztráció után is. Nem történik meg./
Az én férjem nem ilyen közel 15 év után sem. Mindenből kiveszi a részét,munka/házimunka, és sokat is segít nekem( pl rendelt csomagokért elmegy, mert neki jobban útba esik).
Valami biztosan történt. Az, hogy nem is fürdik a párod, lehet depresszió jele is. Menjen orvoshoz. ( De előtte azért zuhanyozzon le)
Írj, ha gondolod, kedves kérdező és dumáljunk!
49/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!