Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Másnak is lusta férje van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is lusta férje van?

Figyelt kérdés
Nem szeret csinálni semmit, még a fürdésre is nehezen rávehető, nem tudom mit tegyek. Semmiben nem segít, csak a telefont nyomkodja, tiktok fb. Csak fekszik egész nap.
dec. 15. 08:03
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
29%

Igen, jobb vagyok a senkiházi férjeknél, meg is mondom neked miért:

Én főzök, mosok, takarítok magamra. Volt úgy, hogy főztem nőnek, vagy vele. Ha meg én mentem vendégségbe más nőhöz, aki nekem főzött, akkor illedelmesen el akartam mosogatni magam után (csak nem hagyta).

Amikor a volt barátnőm jött ide, és tudtam, hogy itt fog aludni, akkor szépen kitakarítottam az egész lakást, bevásároltam stb. gondoskodtam a kényelméről. Stb.

Én már gyerekkorban is megfőztem magamnak a spagettit, barátom. Amikor anyám nem volt otthon, és éhes voltam, nem vártam rá, hanem munkához láttam.

Tehát igen, határozottan jobb vagyok a senkiházi férjeknél. Tökéletes persze nem vagyok, de az biztos, hogy önálló, értelmes férfi vagyok.

A fentiekből meg már rájöhettél, hogy incel sem vagyok.

"azért is hogy a férfiak egy nagy részenek elege lesz pár év alatt a "családosdiból"

Erre nincs bizonyíték, csak így magyarázod magadnak meg, hogy miért élsz együtt olyan emberrel, amilyennel.

De egyébként nekem tökmindegy, hogyan élsz, ne érsd félre. Csak a véleményem írtam le. Helloka.

dec. 15. 14:56
 22/29 anonim ***** válasza:
79%

Megváltoztatni nem tudod, ezek szerint neki ez így jó. Azon gondolkodj el inkább, neked jó lesz-e így még vagy huszonévig. Egy életed, egy egészséged van, minden nap ezen bosszankodva egyik sem lesz jó. Őt nem érdekli, te hogy vagy. Akarsz olyannal élni akinek ennyit érsz?

/Három pipást meg csak pörgesd tovább, már gondoltam arra, hogy szándékkal hagyják fenn a provokációit, előbb-utóbb megunjuk az oldalt. Különben már rég megtalálták volna a módját, hogy az ilyeneket három kötekedés után kizárják. Ezer különböző regisztráció után is. Nem történik meg./

dec. 15. 15:11
 23/29 anonim ***** válasza:
88%

Az én férjem nem ilyen közel 15 év után sem. Mindenből kiveszi a részét,munka/házimunka, és sokat is segít nekem( pl rendelt csomagokért elmegy, mert neki jobban útba esik).

Valami biztosan történt. Az, hogy nem is fürdik a párod, lehet depresszió jele is. Menjen orvoshoz. ( De előtte azért zuhanyozzon le)

dec. 15. 17:07
 24/29 anonim ***** válasza:

Írj, ha gondolod, kedves kérdező és dumáljunk!

49/F

dec. 17. 02:01
 25/29 anonim ***** válasza:
Depresszió, netán alacsony tesztoszteron szint is játszhat egy férfi esetében ahogy halad az idő.
dec. 17. 21:23
 26/29 anonim ***** válasza:
Már ha nem az utóbbi váltja ki sok esetben az előbb említettet
dec. 17. 21:24
 27/29 anonim ***** válasza:
Nőket nézeget a telóján, esetleg chatel is velük.
dec. 18. 00:03
 28/29 A kérdező kommentje:
Szokott nézegetni nőket a neten, ez biztos, de attól még aktiválhatná magát, rendrakás, tisztálkodás, besegítés a konyhában, ezt értem alatta.
dec. 18. 05:43
 29/29 anonim ***** válasza:
Szexelni szoktatok?
dec. 18. 06:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!