Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is lusta férje van?
Egy dolgot gondolj át: mi változna, ha elváltok? Azon kívül, hogy eggyel kevesebb ember után kell takarítani.
Szórakoztató ez az oldal:
Az itteni kommentelő nők meg vannak arról győződve, hogy a nőknek rendes, tisztességes, normális pasi kell.
Ennek ellénre tonnányi ilyen kérdés van, ahol a nők arról panaszkodnak, hogy senkiházi pasikkal vannak együtt, de ahelyett, hogy elhagynák, megoldást keresnek, ragaszkodnak hozzá.
Nyilvánvaló az ellentmondás a női viselkedés és gondolkodás között.
Miért, ki a hibás akkor?
A nők azok, akik arról értekeznek, hogy ők milyen jó emberismerők. A nők azok, akik egyfolytában pszichológiai magazinokat olvasnak, meg akik természetesen tudják jól olvasni a testbeszédet (a gyerekvállalás miatt), plusz tényleg ők, akik választanak.
Ki lenne akkor a hibás, ha egy nő egy senkihàzit fog ki?
Itt az oldalon olvastam már teljesen normális emberek kérdését is, akiknek ismerkedési problémáik vannak: és most nem azokra gondolok, akik riányálnak, hanem:
tökéletes helyesírás, jól megfogalmazott gondolatok, nem utálja a nőket, de mégsem kell a csajoknak, pedig ezek bizonyára elpakolnának, meg elmosogatnának maguk után.
Az okot most felesleges firtatni: a lényeg az, hogy vannak normális pasik, de mégsem őket választják ki.
Na, akkor ki a hibás?
Mondjuk nekem volt már barátnőm, nem is 1, nem is 2, és nekem másabb gondjaim vannak a nőkkel. De vannak, akik még addig sem jutottak el, mint én, hogy egyáltalán összejöjjenek valakivel.
igen tényleg szórakoztató, hogy az ilyen két - három pipás kommentelők gondolják többnek magukat a senkiházi férjeknél.
Magukat persze kedves, rendes pasasoknak hiszik, mikor alig várják az ilyen kérdésekekhez betrollkodjanak.
Szinte mind1 is, hogy mit írok magunkról, hisz úgy is én leszek a hibás, azért is hogy a férfiak egy nagy részenek elege lesz pár év alatt a "családosdiból".
Ezt a ket-harom pipás incel úgy sem érti, nem értem minek osztogat tanácsot, illetve tanácsot nem, maximum annyit tud mondani, "hát ő választotta" meg "a nők hüjék" stb. és hasonló színvonalú hasznos és bölcs gondolatok, tényleg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!