Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Másnak is lusta férje van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is lusta férje van?

Figyelt kérdés
Nem szeret csinálni semmit, még a fürdésre is nehezen rávehető, nem tudom mit tegyek. Semmiben nem segít, csak a telefont nyomkodja, tiktok fb. Csak fekszik egész nap.
dec. 15. 08:03
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
45%

Egy dolgot gondolj át: mi változna, ha elváltok? Azon kívül, hogy eggyel kevesebb ember után kell takarítani.

dec. 15. 09:41
 12/29 anonim ***** válasza:
81%
Egyébként a többség ilyen. Miért kéne a pasinak megerőltetnie magát? Akár a kanapéra is 💩hat, akkor is a nő a hibás, miért nem választott jobban.
dec. 15. 09:45
 13/29 anonim ***** válasza:
28%
Tehát depressziós lett az utolsó 1.5 évben, előtte viszont jól volt. Miért nem próbálsz meg segíteni neki inkább?
dec. 15. 10:58
 14/29 anonim ***** válasza:
39%

Szórakoztató ez az oldal:

Az itteni kommentelő nők meg vannak arról győződve, hogy a nőknek rendes, tisztességes, normális pasi kell.

Ennek ellénre tonnányi ilyen kérdés van, ahol a nők arról panaszkodnak, hogy senkiházi pasikkal vannak együtt, de ahelyett, hogy elhagynák, megoldást keresnek, ragaszkodnak hozzá.

Nyilvánvaló az ellentmondás a női viselkedés és gondolkodás között.

dec. 15. 11:00
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is depresszió, ha 20 év után lett ilyen. Mennyi idős? Milyen az életetek amúgy? Nincs valami beteljesületlen vágya, nem hajtja szét magát a munkahelyen eredménytelenül, ilyesmik? Anyagi gondok, gyerekkel rossz viszony, akármi.
dec. 15. 11:06
 16/29 anonim ***** válasza:
74%
#12 az a vicces hogy ez pontosan így van ahogy írod, mert a nők akkor is elfogadják ezeket a férfiakat. Akinek van igénye, össze nem jön ilyennel. Legtöbb nőnek viszont nincs és csak itt sír hogy a férje így meg úgy, közben csak vele van és vele volt :D És tudod mit? Vele is lesz. Ha meg nem, egy ugyan olyannal fog összejönni. És megint panaszkodik hogy a férfiak.... Nem tesókám. A férfiak nem ilyenek, csak akik neki kellenek, azok ilyenek.
dec. 15. 11:08
 17/29 anonim ***** válasza:
43%

Miért, ki a hibás akkor?

A nők azok, akik arról értekeznek, hogy ők milyen jó emberismerők. A nők azok, akik egyfolytában pszichológiai magazinokat olvasnak, meg akik természetesen tudják jól olvasni a testbeszédet (a gyerekvállalás miatt), plusz tényleg ők, akik választanak.

Ki lenne akkor a hibás, ha egy nő egy senkihàzit fog ki?

Itt az oldalon olvastam már teljesen normális emberek kérdését is, akiknek ismerkedési problémáik vannak: és most nem azokra gondolok, akik riányálnak, hanem:

tökéletes helyesírás, jól megfogalmazott gondolatok, nem utálja a nőket, de mégsem kell a csajoknak, pedig ezek bizonyára elpakolnának, meg elmosogatnának maguk után.

Az okot most felesleges firtatni: a lényeg az, hogy vannak normális pasik, de mégsem őket választják ki.

Na, akkor ki a hibás?

Mondjuk nekem volt már barátnőm, nem is 1, nem is 2, és nekem másabb gondjaim vannak a nőkkel. De vannak, akik még addig sem jutottak el, mint én, hogy egyáltalán összejöjjenek valakivel.

dec. 15. 11:11
 18/29 anonim ***** válasza:
jól teszi!
dec. 15. 12:31
 19/29 A kérdező kommentje:

igen tényleg szórakoztató, hogy az ilyen két - három pipás kommentelők gondolják többnek magukat a senkiházi férjeknél.

Magukat persze kedves, rendes pasasoknak hiszik, mikor alig várják az ilyen kérdésekekhez betrollkodjanak.

Szinte mind1 is, hogy mit írok magunkról, hisz úgy is én leszek a hibás, azért is hogy a férfiak egy nagy részenek elege lesz pár év alatt a "családosdiból".

Ezt a ket-harom pipás incel úgy sem érti, nem értem minek osztogat tanácsot, illetve tanácsot nem, maximum annyit tud mondani, "hát ő választotta" meg "a nők hüjék" stb. és hasonló színvonalú hasznos és bölcs gondolatok, tényleg...

dec. 15. 13:11
 20/29 anonim ***** válasza:
63%
Ha mindenkinél okosabb, ügyesebb és jobb vagy, akkor miért kérsz itt tanácsot? :D
dec. 15. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!