Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Havi anyagi támogatás normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Havi anyagi támogatás normális egy kapcsolaton belül?

Figyelt kérdés
Barátnőm egy éve azt mondta, hogy szeretne havonta 100.000Ft-ot kérni tőlem, mert akkor jól tudná érezni magát a bőrében, akkor már jobban tudna élni. Én ezt azóta is rendszeresen adom neki, illetve ezen felül is néha, és ajándékokat is szoktam vinni neki. Tudom, hogy elég lassú reakció részemről egy év után, de valóban szerethet? Elég fura, hogy ennyi pénzt elkér minden hónapban tőlem. Illetve már automatikusan adom. Csak lehúz? Vagy mi lehet ez? Belegondolva ha nem érdemlem meg, nem teszek érte semmit, akkor nem kérhetek csak úgy ennyit. Vagy de?

dec. 12. 22:14
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%
18: fel a fejjel ne sajnáld. Ezért nem volt kár.
jan. 1. 22:56
 22/30 anonim ***** válasza:
19%
Ez elég gyakori, barátnőimtől is szoktam hallani, hogy minden eddigi párjuk utalt át nekik pénzt, fizetett valamennyit az albérletükbe, stb. De ezek egyszerű, nem golddigger lányok, és szerelmesek, nem a pénzért vannak a pasival. Viszont ők nem kértek semmit, a férfi magától ilyen adakozó! Ezen érdemes elgondolkodni és tisztázni, hogy támogatói vagy őszinte kapcsolatról van-e szó, és hogy neked ez anyagilag belefér-e.
jan. 2. 11:47
 23/30 anonim ***** válasza:
28%
Egyik pasi se ad semmot a kapcsolatba.
jan. 2. 17:10
 24/30 A kérdező kommentje:

21-es! Igen, nem volt kár, csak sajnos én tényleg szerettem, de majd idővel jobb lesz.

19-es! Köszönöm a válaszod! Nem egy év után kért.Lehet, hogy rosszul fogalmaztam. Kb 2 hónap után kért. És ezen az összegen felül mindenhol én fizettem (ne étteremre gondolj, meg ilyesmikre, ez alap). Gyakorlatilag bármit kikönyörgött magának amire szüksége volt.

Látom sokan írják, hogy férfiak szokták támogatni a barátnőjüket és ez normális. (Mondjuk jelen esetben közel egy magyar átlagfizetés elment havonta...). De valahol nekem ez az egész fura. Ha szeretsz valakit, akkor nem várhatod el, hogy fizessen, ettől függetlenül kell szeretned...bármennyire is fura, hogy pont én mondom, hiszen pont én vagyok olyan eszetlen, hogy belementem egy ilyenbe.

jan. 2. 18:57
 25/30 anonim ***** válasza:
57%

24# nem az a baj hogy belementél ilyenbe, mert ez férfias dolog tőled, mondhatni alap.

Inkább az a baj, hogy nem kontrolláltad. Azt is kell tudni. Tegyük fel, kér egy összeget. Megkérdezed, mire? Oké, jön a kompromisszum, adsz, de nem annyit, hanem mondjuk a felét. Megnézed mi történik, mire költi, hogy viszonyul stb. Ezen kívül nem tudom dolgozik e, vagy van e saját jövedelme, aktív/passzív. Erre is hivatkozhatsz hogy ő mennyit adjon ebbe bele. Pénzügyi tudatosság, tudod. Én mondjuk sosem kértem, maguktól adtak, és megköszöntem. De tudtam, hogy adna többet is, de természetesen részemről nem a lehúzás volt a cél. Pénzügyekről ugyanúgy beszélni kell mint bármi másról ami egy kapcsolatba felmerül. Legyél nyitott, tudatos, adakozó de ésszel. Mindenképpen beszéljetek róla hogy mire megy el az a pénz. Még azt is el tudom képzelni hogy elteszi és gyűjtögeti. Az ultragáz.

19# voltam

jan. 2. 20:29
 26/30 A kérdező kommentje:
Volt olyan is mikor eltett. Bevallom még annak örültem a legjobban, mert akkor legalább valami gondolkodást láttam rajta. De volt, hogy teljesen felesleges dolgokra szórta. Drága cuccok, nagy TV, stb. Tehát egyáltalán nem arra kellett, hogy nehogy éhen haljon. Igen volt keresete. Bőven elég a megélhetéshez, de ahhoz nem, hogy olyan életet éljen, mint amit a TV-ben lát. Persze nekem a végére meg már ruhára is alig maradt...Sok eszem volt...
jan. 2. 23:14
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Magyarul kitartottnak nevezik.

Megkísérelted, hogy nem adsz neki, hogy megtudd, a havi apanázsért van-e melletted?

És mástól nem kap “támogatást”?

jan. 18. 12:20
 28/30 anonim ***** válasza:
Kitartottatja magat.. osi hivatast uz.
jan. 18. 13:36
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Bárcsak az én párom lenne ilyen velem. Már vagy 2 hónapja az albérlet felét sem bírta ide adni. Pár hete már a kaját is csak egyedül veszem…../N
jan. 18. 23:24
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
29# uhh, az ilyet azonnal kirúgnám. Ja nem, össze se jönnék vele. Nem férfi az ilyen.
jan. 19. 07:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!