Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Havi anyagi támogatás normális egy kapcsolaton belül?
#10!
A feleség el jár dolgozni, ellentétben a Leírt nő valószínű nem. Te egy keveredett eletunt lehetsz.
#11 ha van benned annyi gerinc, hogy legalább a nicked felvállalva rám írj, szívesen elmondom milyen vagyok/lehetek ha te is elmondod :D
#12 egy nőt? ne becsülj le, van több is :DD
18# én ezt az egészet picit máshogy gondolom, és kérlek kérdező, hogy figyelmesen olvasd el a véleményemet.
Tehát! Volt egy barátnőd, aki egy évig nem kért semmi pénzt tőled és feltételezem nem is adtál neki, vagy csak ajándékokat, amire nem mondta illendőségből hogy bocs, de nem ezekre van szükségem. Majd egy év után kérte tőled ezt az összeget. Amit egyébként már rég neked kellett volna felajánlanod, hogy ő nőnek érezhesse magát, te meg mondjuk férfinak, és nem annak hogy ingyen bérmentve kuporgatva meglegyen melletted ez a nő, te meg éled világodat a pénzeddel.
Nekem fel szokták ajánlani maguktól is a férfiak hogy pénzt adnak hogy könnyebb életem legyen. Nyilván nem a pénzért lennék velük, mint ahogy a barátnőd is egy évig tűrte, hogy ugyan mikortól fogod őt elfogadni anyagilag is hogy támogatod.
Az hogy szeret e téged, pofonegyszerű lecsekkolni, de azt érzed is. Az elégedettsége, a törődése, a gondoskodása, a neked akar tetszeni stb ez mind annak a jele, hogy elköteleződött feléd.
De ugyanez fordítva is. Amelyik pasi csak szép szavakkal kábítja a nőt és a javait nem osztja meg vele, magyarul fukar, sóher fillérbszó,az nem szereti a nőt, mert nem ad neki semmit, de ingyen nőt azt ugye már szereti. Ez oda vissza működik. Aki pasi gondoskodik rólam anyagilag, arról én is gondoskodom, főzök neki, elismerem a sikereit, mindenben támogatom és természetesen hűséges vagyok hozzá, mert ő az egyetlen szerelmem támaszom, akire azért is felnézek mert az anyagi javait megosztja velem.
Értem én hogy mire akar kilyukadni itt a többség hogy azonnal rámondják hogy k.vát tartasz pénzért. Nos azért ez a helyzet ennél sokkal bonyolultabb női szemszögből de ugye ezt leírtam fentebb. Remélem segítettem.
nem hiszem el, hogy vannak ilyen hülyék
"Nekem fel szokták ajánlani maguktól is a férfiak hogy pénzt adnak hogy könnyebb életem legyen."
valamit kellene kezdeni ezzel a szimp problémával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!