Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Havi anyagi támogatás normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Havi anyagi támogatás normális egy kapcsolaton belül?

Figyelt kérdés
Barátnőm egy éve azt mondta, hogy szeretne havonta 100.000Ft-ot kérni tőlem, mert akkor jól tudná érezni magát a bőrében, akkor már jobban tudna élni. Én ezt azóta is rendszeresen adom neki, illetve ezen felül is néha, és ajándékokat is szoktam vinni neki. Tudom, hogy elég lassú reakció részemről egy év után, de valóban szerethet? Elég fura, hogy ennyi pénzt elkér minden hónapban tőlem. Illetve már automatikusan adom. Csak lehúz? Vagy mi lehet ez? Belegondolva ha nem érdemlem meg, nem teszek érte semmit, akkor nem kérhetek csak úgy ennyit. Vagy de?

dec. 12. 22:14
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
83%
Ameddig lóxar van addig veréb is 🤣 pin@t kapsz e tőle te gyerek?
dec. 12. 22:38
 2/30 A kérdező kommentje:
Magyarul jó eséllyel át vagyok verve? Azon gondolkodtam, hogy én még ha ételre kéne sem lennék képes kérni.
dec. 13. 01:37
 3/30 anonim ***** válasza:
86%
Megélhetési kurv @. Bárki megkaphatja ezek szerint pénzért.
dec. 13. 04:35
 4/30 anonim ***** válasza:
89%
Beárazta magát a csaj, te meg megvetted.
dec. 13. 04:42
 5/30 anonim ***** válasza:
87%
Egy MADÁR 🐦 vagy. Pénzért mindenki tud nőt tartani. Úgy szeret téged mint én!
dec. 13. 04:46
 6/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kicsit durvák, de annál jobb, legalább észhez térítettek. Már csak annyit szeretnék kérdezni, hogy bármit is mondott, hogy miért kell neki, valószínűleg mindenképp átvert? Mert a szöveg az volt, hogy ha jobban érzi magát az miatt, akkor jobban fog működni a kapcsolat, hiszen jobb hangulata lesz, mert nem kell agyalnia a szükségletein. Életemben nem voltam prostituáltnál...most gyakorlatilag egy éve mégis azzal vagyok folyamatosan, csak eddig nem esett le?
dec. 13. 09:16
 7/30 anonim ***** válasza:
12%
Nem normális, de manapság ez a minimum, amit a nők elvárnak.
dec. 13. 09:38
 8/30 anonim ***** válasza:
80%
Mit tesz le at asztalra a párod? Pun.ciján kívül! Semmit, te tartod el. Még hogy jobban érzi magát 😂😂😂😂 mert van egy hülye akit kihasznál. Nem adsz neki pénzt akkor ott is hagy, megy a másik pasihoz aki eltarthat..... Ez fizetség a szolgáltatásaiért, ugyanaz mint ha örömlánnyal lennél. Szóval te azzal élsz. Dobd ki a francba, dolgozzon hogy legyen pénze ne téged húzzon le.
dec. 13. 10:18
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, van egyáltalán szex köztetek??
dec. 13. 10:20
 10/30 anonim ***** válasza:
13%

Ejha, jó kis sztori.

Szerintem magadra hallgass ne másokra. Gondold át őszintén, hogy mit érzel és mit kapsz...

A sok elveibe belekeseredett kommentelő szerint ez prosti. De mondjuk ugyanezek szerint ha egy feleség a közös bankszámláról költhet kedvére az meg oké, mert párkapcsolat. Holott nincs különbség...

Azt gondold át, hogy boldog vagy-e. Illetve, hogy az ő hozzáállása milyen leginkább a szexben, pl kezdeményez, élvezi, van-e fantáziája, mennyit van veled, stb. Ha csak a pénzed kell akkor érezned kell, hogy neked fontos csak.

dec. 13. 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!