Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire elvàrhatò,hogy aggòdjon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elvàrhatò,hogy aggòdjon?

Figyelt kérdés

Beteg vagyok,nâthàs vagyok ,hangom is elment.Sajnos dolgoznom kell ,karâcsonyi hajtàs miatt.

Mennyire elvârhatò a pâromtòl ,aki ma nem dolgozik ,hogy felhìvjon napközben?

Tudja,hogy tudunk beszêlni azèrt.Reggel hîvott egyszer.Èn este 9ig dolgozok,reggel òta semmi.Ilyenkor elgondolkodom, hogx mennyire aggòdik èrtem ,mert van viszonyìtàsi alapom.

#önzőség #aggódás #egoista #Nemtörödőmsêg
dec. 12. 18:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
69%
Ha a hangod is element, akkor minek akarnál beszélni vele?
dec. 13. 00:11
 12/13 A kérdező kommentje:
Nagyon tapadok ,hogy itt elmèlkedem.Köszönöm az intelligens vàlaszokat......
dec. 13. 06:07
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom,hogy neked nem kedvedre való az a vàlasz,hogy túlagyalod...

Nem tudom,mit írnàl akkor,ha nem keresett volna egyàltalàn.Viszont ez nem így történt,hívott,érdeklődött, csak éppen nem az elvárásaidnak megfelelően.Attól,hogy nem dolgozott,lehetett elfoglalt.Nem feltétlenül az a normális és egészséges,ha valakinek kizàrólag a tàrsáról szól a napja,nem is lehet ezt elvárni.

Amúgy sem dorgàlás ez,mindössze jó tanàcs a jövőre nézve.

dec. 13. 18:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!