Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire elvàrhatò,hogy aggòdjon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elvàrhatò,hogy aggòdjon?

Figyelt kérdés

Beteg vagyok,nâthàs vagyok ,hangom is elment.Sajnos dolgoznom kell ,karâcsonyi hajtàs miatt.

Mennyire elvârhatò a pâromtòl ,aki ma nem dolgozik ,hogy felhìvjon napközben?

Tudja,hogy tudunk beszêlni azèrt.Reggel hîvott egyszer.Èn este 9ig dolgozok,reggel òta semmi.Ilyenkor elgondolkodom, hogx mennyire aggòdik èrtem ,mert van viszonyìtàsi alapom.

#önzőség #aggódás #egoista #Nemtörödőmsêg
dec. 12. 18:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Az aggodas nem szeretet. Az aggodas nem visz elobbre. Ha odamegy egy meleg levessel az visz elobbre.
dec. 12. 18:11
 2/13 A kérdező kommentje:
Nyilvàn tettekkel mutatjuk ki.Vagy egyszerűen èrtemjön.
dec. 12. 18:14
 3/13 anonim ***** válasza:
85%
Én is nagy jelentőséget tulajdonítok a kommunikációnak, meg az érzelmeink kimutatásának, de ez azért egy kicsit szerintem túlzás.
dec. 12. 18:23
 4/13 A kérdező kommentje:
Ha beteg vagy ,megkèrdezik ,hogy hogy vagy?
dec. 12. 18:24
 5/13 anonim ***** válasza:
82%
Orulj neki,de ne koveteld.
dec. 12. 18:27
 6/13 anonim ***** válasza:
89%
Ha, alig van hangod akkor minek beszélgessen veled? Gyógyulj ki előbb és ne várd el, hogy levessel gyógyít, inkább ne is mondd neki, hogy jelenjen meg nálad nehogy elkapja tőled. Belehalsz pár napba, vagy mi? Beteg vagy, azzal törődj.
dec. 12. 18:35
 7/13 anonim ***** válasza:
86%

Igen, ha beteg vagyok, meg szokta kérdezni a barátnőm, hogy hogy vagyok.

Az meg, hogy miként, és mennyit kommunikálunk, megbeszélés kérdése.

dec. 12. 18:36
 8/13 anonim ***** válasza:
77%

"van viszonyìtàsi alapom"

Igen?

És mi az a viszonyítási alap?

Őszintén érdekel, hogy milyen képlet alapján számolod ki a hívások mennyisége és hossza alapján az aggódás mértékét...

dec. 12. 18:37
 9/13 anonim ***** válasza:

Szerintem a lényeges az, hogy hívott, tehát érdeklődött felőled.

Ha ezt naponta ötször tenné meg, akkor sem lenne ràd jobban kíváncsi.Ez önmagában semmit sem jelent,túlkombinàlod szerintem,miközben baromira tapadsz.

dec. 12. 19:24
 10/13 anonim ***** válasza:
89%
Hívott nem? Náthás vagy, nem? Mit kell aggódni egy mezei náthán?
dec. 12. 20:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!