Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Elhagynátok valakit a lustaság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagynátok valakit a lustasága miatt? Ha volt már ilyen,miben nyilvánult meg az illető ezen ocsmány tulajdonsága?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 08:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10 Ha 150 centi mellé, az is teljesen rendben van. Mi a kérdés?
tegnapelőtt 12:36
 12/16 anonim ***** válasza:
11# hát pont ez az! 😁 De látom nem érted.
tegnapelőtt 12:39
 13/16 anonim ***** válasza:

12

Ezek szerint tényleg nem. Bocsi. :))

tegnapelőtt 12:41
 14/16 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy, hogy hány centi vagy, a lustaság az lustaság.

Én még krónikus beteg, fizikailag többszörösen traumatizált emberként is képes vagyok mozogni és összehoztam egy egészséges formát és kardiovaszkuláris edzettséget.

Nincs gond azzal, ha valaki nem lelki ebben örömét, csak az abszurd kifogások megmosolyogtatnak.

tegnapelőtt 14:20
 15/16 anonim ***** válasza:
13#akkor elmondom. Egy 49 kg 150 centis nővel nincs semmi probléma. De ha ehhez a kg hoz párosul egy 175 cm. Akkor?
tegnapelőtt 14:25
 16/16 anonim ***** válasza:

15

Milyen "akkor"?

Mire akarsz kilyukadni? :D

tegnapelőtt 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!