Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynátok valakit a lustasága miatt? Ha volt már ilyen,miben nyilvánult meg az illető ezen ocsmány tulajdonsága?
Hát agyalok rajta hogy elhagyjam a férjem.
Néha veszekszek vele hogy elhagyom, akkor összekapja magát 2 napra.
Volt egy fiú, akivel a 20as éveimben össze akart boronálni a "baráti társaság", de a srác olyan lusta, málészáju volt, hogy alva elaludt. Nem tudom mi baja volt, a többiek is mindig piszkálták, hogy mennyit tud aludni. Mint egy enyhe narkolepaziás vagy depressziós, nem tudom.
Szóval nálam kuka volt, nagyon taszít az ilyen szintű lassúság.
Relatív hogy ki lusta, és genetika is hogy ki milyen testet örökölt és esetleg az gátolja pl egy gyengébb fizikumú ember elég nehezen mozdul inkább elülős de nem tehet róla. Nálam ott kezdődik a lustaság, ha saját magát nem képes ellátni, kiszolgálószemélyzet kell neki, a rokonai etetik, és esze ágába sincs dolgozni amiből élni tudna. Ez már olyan fokú lustaság amit én nem tolerálok.
De ha valaki csak szimplán rendetlen, vagy kétnaponta mosogat el otthon, ezek századrendű dolgok nálam, ez nem lustaság.
Engem talán lehetne bizonyos szempontból lustának minősíteni, mert utálom a korán kelést, nagy az alvásigényem, és az alapvető renden és tisztaságon túl nem vagyok igényes a környezetemre.
No és így is sikerült összejönnöm egy olyan emberrel, akiben hihetetlenül zavart a lustaság.
Az élet egyetlen területén sem mutatott fel semmit - elhízott, nem olvasott, nem fejlesztette magát, a home office-t végigdöglődte az ágyon, majd csodálkozott, hogy szar az értékelése, és természetesen mindenki más hibás volt, csak ő nem...
Nem vagyok az a tipikusan szorgalmas és energikus ember, de ez a mértékű disznóüzemmód még nekem is sok volt.
Gyengébb fizikum miatt nem sportolni és otthon tespedni nettó önsajnáltatás. Ha én 49 kg-s nőként le tudok menni a kondiba heti 3x és nyomni a súlyzós edzést, akkor egy férfi sem lehet olyan nyámnyila, hogy a gyenge fizikumára fogja a lustaságát🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!