Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt vagy külön, másik szobában jobb aludni, pl. éjszakai köhögés, horkolás, forgolódás, puki stb. miatt?
Szerintem attól függ mennyire szereted a másikat. A férjemmel szinte mindig egymást átölelve alszunk, akár egész éjszaka.
De volt akivel nagyon is igényeltem a külön takarót, sőt olyan is, akivel egy idő után külön szobában aludtunk. Nála is a horkokas zavart, illetve hogy ő tv-re tudott elaludni, én meg attól pont nem tudok.
Együtt. (De nekem a külön saját takaró alap)
Szerencsére nem horkol a párom, a többire meg nem ébredek fel.
Nem volt még horkllós fingós forgolódós párom.
De pl olyan már igen hogy állandoan felveszi a fűtést alváshoz, én meg nem birok úgy aludni. Igy átmentem a fűtetlen másik szobába. Erre utánam jött.
Vagy másik ex pl nem ölelkezős így nála is inkább átmentem a másik szobába a párnás "bunkeres" ágyba aludni, inkább, mint vele úgy, hogy háttal forditva alszik, mert neki úgy kényelmes.
Igazábol én simán elalszok külön ágyban külön szobában is, annyira nem oszt nem szoroz nálam, de egy pasim nem volt még aki ezt tűrte volna. Valahogy őket frusztrálttá teszi. Nekik ez téma, vagy veszekedés alap is esetekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!