Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Együtt vagy külön, másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt vagy külön, másik szobában jobb aludni, pl. éjszakai köhögés, horkolás, forgolódás, puki stb. miatt?

Figyelt kérdés
dec. 3. 09:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
Engem csak a horkolás zavar, de egyik párom sem horkolt szerencsére. Szóval én imádok a kedvesemmel aludni.
dec. 3. 10:02
 2/12 anonim ***** válasza:
45%
Együtt! Külön alvás az nem tesz jót a kapcsolatnak. Elhidegül egymástól a "pár".
dec. 3. 10:09
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki köhög, pukizik, forgolódik és mivel alszik szerintem le se esik egyikőtöknek se, hogy megtörtént. A horkolás már más tészta, de fuldugó létezik és ahhoz is amúgy hozzá lehet szokni bár lehet pont az nyugtat meg (akár egy idő után), hogy hortyog melletted.
dec. 3. 10:09
 4/12 anonim ***** válasza:
(akusztik*)
dec. 3. 10:10
 5/12 anonim ***** válasza:
80%
Ahogy nektek komfortos. Engem csak a horkolás zavar, arra fel tudok kelni.
dec. 3. 10:13
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Együtt.
dec. 3. 10:23
 7/12 anonim ***** válasza:
54%
Mi együtt alszunk, mrt szeretjük egymást. Van puki, köhögés, minden.
dec. 3. 10:57
 8/12 anonim ***** válasza:
21%

Szerintem attól függ mennyire szereted a másikat. A férjemmel szinte mindig egymást átölelve alszunk, akár egész éjszaka.

De volt akivel nagyon is igényeltem a külön takarót, sőt olyan is, akivel egy idő után külön szobában aludtunk. Nála is a horkokas zavart, illetve hogy ő tv-re tudott elaludni, én meg attól pont nem tudok.

dec. 3. 11:09
 9/12 anonim ***** válasza:

Együtt. (De nekem a külön saját takaró alap)

Szerencsére nem horkol a párom, a többire meg nem ébredek fel.

dec. 3. 16:02
 10/12 anonim ***** válasza:
40%

Nem volt még horkllós fingós forgolódós párom.

De pl olyan már igen hogy állandoan felveszi a fűtést alváshoz, én meg nem birok úgy aludni. Igy átmentem a fűtetlen másik szobába. Erre utánam jött.

Vagy másik ex pl nem ölelkezős így nála is inkább átmentem a másik szobába a párnás "bunkeres" ágyba aludni, inkább, mint vele úgy, hogy háttal forditva alszik, mert neki úgy kényelmes.

Igazábol én simán elalszok külön ágyban külön szobában is, annyira nem oszt nem szoroz nálam, de egy pasim nem volt még aki ezt tűrte volna. Valahogy őket frusztrálttá teszi. Nekik ez téma, vagy veszekedés alap is esetekben.

dec. 3. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!