Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt alszotok a férjetekkel, barátotokkal vagy külön (horkolás, forgolódás stb. miatt, miért)?
Együtt alszunk a férjemmel.
Ahogy valamelyikünk csak felül az ágyban, a másik már felébred. Ez ilyen.
Horkolni hálistennek nagyon ritkán szokott, csak ha extra fáradt, amúgy is sokszor alszom füldugóval, az a horkolása ellen is kiváló.
Együtt.
Horkol amúgy, nem is kicsit, de apám is iszonyúan horkolt és valahogy úgy nőttem fel, hogy nekem ez a normális, szinte nem is alszom már jól, ha valaki nem horkol a közelben :D A gyerekeinkre is megnyugtatóan hat, kb fehér zaj szinten tudnak a lányok mellette aludni, a nagylányom (3) önként bújik mellénk az ágyba és hallgatja közvetlen közelről a horkolást. Ő jókat alszik így is. Ha beteg és alapból rosszul aludna, akkor zavarja csak (ahogy engem is). A kicsinek meg mindegy szerintem, de ő is születésétől kezdve erre kondicionálódik, szóval azt hiszem, nála sem lesz ebből gond :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!