Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vetem meg, aki kapcsolatban van és forog az utcán más nők után?
Én se nézem jó szemmel... de ameddig csak nézelődik nincs nagy gond.
Azért a "forgolódás" keresőcimkén elnevettem magam :D
Nem, én is férfi létemre. Főleg ha közben arról beszél hogy mekkora a szerelem, és eljegyezte a nőt. Főleg mert a motorosok közt akik között mozgok motorosként nem csak megnézik, hanem el is mondják hogy dugnák meg, és milyen jó nő.
De ilyen ez, a házasság, nagy szerelem általában csak egy ócska cukormáz arra hogy a férfi biztos szexet kapjon, a nő meg segítséget, anyagi támogatást.
Ennyire nullának érzed magad, mint nő?
Nem bizol abba, hogy téged lehet szeretni?
Azért nézelődik, mert másra akar lecserélni?
Azok a nők akadnak ettől ki, akik nem hiszik el, hogy csak is ő kell a párjának.
"Azok a nők akadnak ettől ki, akik nem hiszik el, hogy csak is ő kell a párjának." - meg azok, akik nem viselik jól a tiszteletlenséget.
Tisztában vagyok vele, hogy a párom megnéz más nőket, és nekem ezzel nincs is különösebb bajom, de ha a jelenlétemben tenné, az nagyfokú tiszteletlenség lenne. Valamire való férfi ezt soha nem csinálja a nője jelenlétében, és fordítva sem, ugye, mert a nők is megnézik a jó pasikat az utcán.
Pontosan, hálistenne az én párom is, és én is úgy gondoljuk, ahogy a #4-es is írta. Puszta tiszteletből.
Szerintem meg egyenesen primitív, és totál kiábrándító, amikor valaki a párja melett nyálcsorgat más nőkre/fárfiakra. Sőt, valahol szánalmas is.
Bocs, ha ez a véleményem, szerencsére a párom is így gondolja, úgyhogy eza mi kapcsolatunkban sosem volt kérdés. Tiszelet van és kész.
(Egyébként én is ismerek ilyen pasit,nem felhőtlen a kapcsolatuk, szóval mondhta bárki bármit, de én sosem fogom normálsinak tartani azt, ha valaki ennyire a külvilágra és más aternatívákra fókuszál.. Biztos van ilyen is, de akinek ez jó, tegye, nálam rövidne véget érne egy ilyen kapcsolat. De nem emiatt, hanem úgy az egész gondolkodésbeli különbségek miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!