Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én vetem meg, aki kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vetem meg, aki kapcsolatban van és forog az utcán más nők után?

Figyelt kérdés

2018. aug. 2. 15:29
 1/10 anonim ***** válasza:
21%
Nem, a földnélküli paraszt is magára vet. Na jó, hűséget fogadunk, nem vakságot. Ettől függetlenül prosztóság direkt nők után forogni, ahogy nőknek férfiak után is, miközben jobbunkon/balunkon a társunk.
2018. aug. 2. 15:32
 2/10 anonim ***** válasza:
92%

Én se nézem jó szemmel... de ameddig csak nézelődik nincs nagy gond.

Azért a "forgolódás" keresőcimkén elnevettem magam :D

2018. aug. 2. 15:32
 3/10 anonim ***** válasza:
24%
Nem megbámulni, de minket nem zavar, sokszor párommal elemezzük ki a mellettünk elhaladót, legyen nő, vagy férfi.
2018. aug. 2. 15:38
 4/10 anonim ***** válasza:
91%

Nem, én is férfi létemre. Főleg ha közben arról beszél hogy mekkora a szerelem, és eljegyezte a nőt. Főleg mert a motorosok közt akik között mozgok motorosként nem csak megnézik, hanem el is mondják hogy dugnák meg, és milyen jó nő.

De ilyen ez, a házasság, nagy szerelem általában csak egy ócska cukormáz arra hogy a férfi biztos szexet kapjon, a nő meg segítséget, anyagi támogatást.

2018. aug. 2. 15:57
 5/10 anonim ***** válasza:
48%

Ennyire nullának érzed magad, mint nő?

Nem bizol abba, hogy téged lehet szeretni?

Azért nézelődik, mert másra akar lecserélni?

Azok a nők akadnak ettől ki, akik nem hiszik el, hogy csak is ő kell a párjának.

2018. aug. 2. 16:12
 6/10 anonim ***** válasza:
97%

"Azok a nők akadnak ettől ki, akik nem hiszik el, hogy csak is ő kell a párjának." - meg azok, akik nem viselik jól a tiszteletlenséget.

Tisztában vagyok vele, hogy a párom megnéz más nőket, és nekem ezzel nincs is különösebb bajom, de ha a jelenlétemben tenné, az nagyfokú tiszteletlenség lenne. Valamire való férfi ezt soha nem csinálja a nője jelenlétében, és fordítva sem, ugye, mert a nők is megnézik a jó pasikat az utcán.

2018. aug. 2. 16:17
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A párom is olyan, mint a negyedik. Mondjuk tőlem is elvárja a tisztességet, amit nem is nehéz teljesíteni, mivel én is ilyen konzervatív vagyok. Mi megtaláltuk egymást. Olyanok is megtalálják egymást, akik együtt nézelődnek. Ez így jó, ahogy van, engem speciel nem érdekel, más mit csinál, ha nekik úgy jó. Akkor van a baj, ha két ellenkező felfogású ember van együtt.
2018. aug. 2. 17:15
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
nem lájkolom az ilyesmit
2018. aug. 2. 17:54
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan, hálistenne az én párom is, és én is úgy gondoljuk, ahogy a #4-es is írta. Puszta tiszteletből.

Szerintem meg egyenesen primitív, és totál kiábrándító, amikor valaki a párja melett nyálcsorgat más nőkre/fárfiakra. Sőt, valahol szánalmas is.

Bocs, ha ez a véleményem, szerencsére a párom is így gondolja, úgyhogy eza mi kapcsolatunkban sosem volt kérdés. Tiszelet van és kész.

(Egyébként én is ismerek ilyen pasit,nem felhőtlen a kapcsolatuk, szóval mondhta bárki bármit, de én sosem fogom normálsinak tartani azt, ha valaki ennyire a külvilágra és más aternatívákra fókuszál.. Biztos van ilyen is, de akinek ez jó, tegye, nálam rövidne véget érne egy ilyen kapcsolat. De nem emiatt, hanem úgy az egész gondolkodésbeli különbségek miatt)

2018. aug. 2. 18:37
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom, férfi vagyok. Tizenéve házasságban és nem szoktam forgolódni, nézelődni. Örülök, ha nem látok embert. :D nem mellesleg a zasszonyt ennyi idő után sem tudja nálam senki felülmúlni.
2018. aug. 2. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!