Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mások is nehéz szívvel,sőt haraggal állnának neki a karácsonyi készülődésnek (takarításnak, sütésnek stb), ha a barátjuk semmit sem segítene csak haszonélvezője az egésznek?
Ilyen kérdéseket böngészve jövök rá, hogy tényleg okosabb vagyok a nők olyan 90%-ánál.
Szívem, olyan szereped van egy kapcsolatban, amilyet felvállalsz. Ha egy egy kupis, léhűtő pasi csicskájává avanzsálod magad, akkor ne panaszkodj, hogy csicska vagy :D Ha olyan pasit szeretnél, aki rendszerető és a tenyerén hordoz, akkor olyan pasit kell keresned. Ennyire egyszerű a képet.
Miért várod el, hogy a pasid házitündérke legyen, ha anyád ilyenné nevelt?
Nem a pasid csicskáztat, te csicskáztatod saját magad.
Te meg várod érte a buksisimit, és duzzogsz vélt sérelmeken.
El tudom képzelni a többi köretet is ehhez a kapcsolathoz....
Majd jön a pasid is ide kiírni, nincs szex már 6 hónapja, megcsal?
Gondolkodni kéne.
Kérdező próbáltad megkérni arra, hogy segítsen? tehát nem hisztis veszekedős kirohanás, hanem megkérni... tekintettel, hogy te vagy a nő ebbe akár a kis könyörgős netán pityegős stílus is belefér, szigorúan kedvesen. Illetve ne azt kérd, hogy "segíts" mert rohadtul nem fogja érteni, hanem konkrétan mond meg, hogy a konyha ablakot mossa le, te meg a másikat, vagy álljon a fazék mellé, fogja a létrát amig a függönyt csinálod, stb. Értem én, hogy az lenne a normális ha csinálná, de ha nem megy akkor próbáld rávezetni és tényleg kedvesen kérve. Most ez nem a szexualitás topic, nem nevesítek ötleteket de ha ügyes vagy kihasználod a nőiességed is :))
Ellenben ha így is szarik rád, akkor fogod érezni mennyire tart, és kitalálod hogyan változtass az életeden.
(48F)
Biztos hogy nem segít ? - vagy csak szerinted nem elegendőt segít?
Nálunk fordított a helyzet, főleg én takarítok, amire nem figyel a barátnőm és hiába mondtam a párterápián is, hogy ezáltal úgy érzem nem becsüli a munkám, azóta se változik mèg ha nagy ritkán ő is csinálja meg akkor se figyel rá..
Nekilátott karácsonyi nagytakarítást csinálni. Munka után mentem segíteni. De így is el lett húzva az egész ( 47m² lakás) és már 70%ban nem is látszik h kész lett 2,5 hét alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!