Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mások is nehéz szívvel,sőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mások is nehéz szívvel,sőt haraggal állnának neki a karácsonyi készülődésnek (takarításnak, sütésnek stb), ha a barátjuk semmit sem segítene csak haszonélvezője az egésznek?

Figyelt kérdés
Nekiláttam ma ablakot pucolni, és megfordult a fejemben,hogy dolgozom még a szabadnapon is átgürizem,hogy mindig rend és tisztaság legyen,ő meg ma is megy fel Pestre egy haverjával találkozni,meg társasjátékozgatni. (Nem, nem csaj!!) . Én meg mindent megteremtek neki itthon, mire hazajön be van fűtve, tip-top minden és veszekedésnél mégis bűnbak vagyok. Neki kicsi lelkiismeret furdalása sincs, hogy illendő lenne valamit segíteni.Nem,mint aki jól végezte dolgát, az ünnepi asztalhoz is oda fogja tenni a seggét, és majd kitárja kezeit,hogy ő mennyit segített. Ti egyáltalán karácsonyoznátok ilyen emberrel,vagy inkább hazamennétek a szüleitekhez,és fulladjon meg a saját maszlagában? Nagyon dühös vagyok rá, és ilyenkor munka közben állandóan ezen pörögnek a gondolataim,hogy egyedül vagyok mindenre, kezdek úgy érezni,hogy boldogtalan és üres is vagyok belül. Az otthoni karácsonyaim nem ilyenek voltak,ott ketten nagymamámmal tökéletes párost alkotva glancba vágtuk a házat és nagyon jó kedv volt. Ott,még megértettem,hogy papám nem sokat tudott segíteni,mert két csípőprotézise volt, de a kisebb dolgokat így is rá lehetett bízni.Itt meg egy életerős fiatalemberrel élek elvileg együtt, aki nem csinál semmit,hiába fiatal és életerős. Inkább úgy teleeszi magát,hogy lefekszik aludni.
nov. 27. 08:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
83%

Ilyen kérdéseket böngészve jövök rá, hogy tényleg okosabb vagyok a nők olyan 90%-ánál.

Szívem, olyan szereped van egy kapcsolatban, amilyet felvállalsz. Ha egy egy kupis, léhűtő pasi csicskájává avanzsálod magad, akkor ne panaszkodj, hogy csicska vagy :D Ha olyan pasit szeretnél, aki rendszerető és a tenyerén hordoz, akkor olyan pasit kell keresned. Ennyire egyszerű a képet.

nov. 27. 08:55
 12/20 anonim ***** válasza:
72%
Ja, bocs. Akkor elsiklottam mellette. Ilyen esetben ha tényleg nincs hová menned mert senki nem fogadna be gyűjteni kell annyi pénzt, hogy le tudj lépni. De azért eléggé hihetetlen, hogy a szüleid, valamilyen rokon nem pátyolgatna míg helyre nem kalapálnád magad anyagilag.
nov. 27. 08:56
 13/20 anonim ***** válasza:
89%
11-es vagyok, a másik dolog meg az, hogy okos ember sose teszi magát mástól függővé. Soha nem éltem úgy pasinál, hogy ne lett volna pénzem különköltözni, ha úgy hozta a helyzet. Ez nagy butaság és most iszod a levét…
nov. 27. 08:58
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

Miért várod el, hogy a pasid házitündérke legyen, ha anyád ilyenné nevelt?

Nem a pasid csicskáztat, te csicskáztatod saját magad.

Te meg várod érte a buksisimit, és duzzogsz vélt sérelmeken.

El tudom képzelni a többi köretet is ehhez a kapcsolathoz....

Majd jön a pasid is ide kiírni, nincs szex már 6 hónapja, megcsal?

Gondolkodni kéne.

nov. 27. 09:40
 15/20 Grizesteszta ***** válasza:
#6: "Legfeljebb o rakhatna ki engem"- tehat nala elsz, de dolgozol, van fizetesed. Skkor vsn lehetoseged rlkolzozni is, ha mas lehetoseg nincs, akkor munkasszallasra, allas valtoztatassal. Mi tart a lusta ficko mellett?
nov. 27. 09:53
 16/20 anonim ***** válasza:
70%

Kérdező próbáltad megkérni arra, hogy segítsen? tehát nem hisztis veszekedős kirohanás, hanem megkérni... tekintettel, hogy te vagy a nő ebbe akár a kis könyörgős netán pityegős stílus is belefér, szigorúan kedvesen. Illetve ne azt kérd, hogy "segíts" mert rohadtul nem fogja érteni, hanem konkrétan mond meg, hogy a konyha ablakot mossa le, te meg a másikat, vagy álljon a fazék mellé, fogja a létrát amig a függönyt csinálod, stb. Értem én, hogy az lenne a normális ha csinálná, de ha nem megy akkor próbáld rávezetni és tényleg kedvesen kérve. Most ez nem a szexualitás topic, nem nevesítek ötleteket de ha ügyes vagy kihasználod a nőiességed is :))

Ellenben ha így is szarik rád, akkor fogod érezni mennyire tart, és kitalálod hogyan változtass az életeden.

(48F)

nov. 27. 10:18
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem törném magam, ha a párom semmit nem csinálna.
nov. 27. 14:19
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Csak a fő kérdésre válaszolva: el sem kezdeném a dolgot.
nov. 27. 17:45
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Az exem ugyanilyen volt, mindenért könyörögni kellett neki, és akkor is hisztizve csinált még bármit. A mostani barátom az ellenkezője, magától mos, főz, takarít, segít ahogy tud. Felnőtt embert nem igazán tudsz megváltoztatni. Szóval ha nem megy az, hogy megkéred, mert akkor sem segít, marad a szakítás. Ha nincs hová menned, akkor csak ne szakadj bele, ne takaríts, főzz, oldja meg magának:)
nov. 27. 17:52
 20/20 anonim ***** válasza:

Biztos hogy nem segít ? - vagy csak szerinted nem elegendőt segít?

Nálunk fordított a helyzet, főleg én takarítok, amire nem figyel a barátnőm és hiába mondtam a párterápián is, hogy ezáltal úgy érzem nem becsüli a munkám, azóta se változik mèg ha nagy ritkán ő is csinálja meg akkor se figyel rá..

Nekilátott karácsonyi nagytakarítást csinálni. Munka után mentem segíteni. De így is el lett húzva az egész ( 47m² lakás) és már 70%ban nem is látszik h kész lett 2,5 hét alatt

nov. 29. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!