Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mások is nehéz szívvel,sőt haraggal állnának neki a
karácsonyi készülődésnek (takarításnak, sütésnek
stb), ha a barátjuk semmit sem segítene csak
haszonélvezője az egésznek?
Figyelt kérdés
Nekiláttam ma ablakot pucolni, és megfordult a fejemben,hogy dolgozom még a szabadnapon is átgürizem,hogy mindig rend és tisztaság legyen,ő meg ma is megy fel Pestre egy haverjával találkozni,meg társasjátékozgatni. (Nem, nem csaj!!) . Én meg mindent megteremtek neki itthon, mire hazajön be van fűtve, tip-top minden és veszekedésnél mégis bűnbak vagyok. Neki kicsi lelkiismeret furdalása sincs, hogy illendő lenne valamit segíteni.Nem,mint aki jól végezte dolgát, az ünnepi asztalhoz is oda fogja tenni a seggét, és majd kitárja kezeit,hogy ő mennyit segített. Ti egyáltalán karácsonyoznátok ilyen emberrel,vagy inkább hazamennétek a szüleitekhez,és fulladjon meg a saját maszlagában? Nagyon dühös vagyok rá, és ilyenkor munka közben állandóan ezen pörögnek a gondolataim,hogy egyedül vagyok mindenre, kezdek úgy érezni,hogy boldogtalan és üres is vagyok belül. Az otthoni karácsonyaim nem ilyenek voltak,ott ketten nagymamámmal tökéletes párost alkotva glancba vágtuk a házat és nagyon jó kedv volt. Ott,még megértettem,hogy papám nem sokat tudott segíteni,mert két csípőprotézise volt, de a kisebb dolgokat így is rá lehetett bízni.Itt meg egy életerős fiatalemberrel élek elvileg együtt, aki nem csinál semmit,hiába fiatal és életerős. Inkább úgy teleeszi magát,hogy lefekszik aludni.
Nem tudom, hogy minek vagy még vele és még takarítasz is mint valami csicska. Ne őt hibáztasd amikor önszántadból történik minden.
nov. 27. 08:15
2/20 A kérdező kommentje:
Sajnos, nem ilyen egyszerű. Bár így volna,ahogy írod,hogy csak úgy foghatnám magam és leléphetnék.
nov. 27. 08:16
3/20 anonim válasza:
Én mindig arra törekedtem hogy ne egy ilyen herével kelljen élnem, mert ennél rosszabb nem sok van. Sajnos vagy megembereled, vagy viselned kell a választásod. Vagy ki is dobhatod.
nov. 27. 08:18
4/20 anonim válasza:
Gondolom, nem vigasztal, de sok nő emiatt utálja a karácsonyt. Egyébként nem kötelező ekkora feneket keríteni az egésznek, nem tudom, minek töröd magad.
nov. 27. 08:19
5/20 anonim válasza:
Miért élsz együtt egy óriás csecsemővel? Az a baj, hogy itt az egyetlen akire dühös lehetsz az te magad vagy. Ha tűröd neki, hogy kapcarongyként bánjon veled, akkor úgy is fog. Azt kell megértened, hogy mivel nem tisztel téged, ezért csak azért mert te arra kéred nem fog megváltozni. Neki így jó minden ahogy van. Amíg megkap mindent nincs oka, hogy változzon, így nem is fog. Ezen a helyzeten csak te tudsz változtatni, mégpedig úgy, hogy nem alázkodsz meg, hanem kirakod, hogy a lába ne érje a földet.
nov. 27. 08:19
6/20 A kérdező kommentje:
Legfeljebb ő rakhatna ki engem, de ez más kérdés,kedves utolsó.
nov. 27. 08:21
7/20 anonim válasza:
Szóval nincs hová menned. Dolgozol, vagy otthon vagy? Mert ha az utóbbi, csak ő keresi a betevőt akkor fifty-fifty a dolog és nincs nagyon választásod...
nov. 27. 08:28
8/20 anonim válasza:
Nekem ez gyerekként volt probléma. Ezt láttam otthon, hogy anyám meg nagymamám szétdolgozták magukat, és mivel én lány vagyok nekem is mindig korán kellett kelni és takarítani meg főzni egész nap, a férfiak meg este csak leültek az asztalhoz, 10 perc alatt bezabáltak, aztán lepihentek a tv előtt én meg mehettem mosogatni. De nem csak ünnepekkor, ez volt pl vasárnaponként is. A nőknek az egész nap a főzésről, takarításról szólt minden héten, a férfiaknak meg 10 perc zaba aztán szieszta.
Na ha valamiben mindig biztos voltam, hogy ezt én nem fogom csinálni. Szerencsére találtam olyan férfit, aki nem pótmamát meg cselédet keresett. Neked is azt tudom mondani, hogy ne elégedj meg olyannal, aki kihasznál.
Ha azért nem mondasz nemet, azért nem állsz ki magadért mert ki vagy neki szolgáltatva, az még ezerszer rosszabb. Szüleidhez nem tudsz költözni, amíg összeszeded magad? Azt írod hozzájuk mennél karácsonyra. Biztos segítenének, ha elmondanád, hogy szabadulni akarsz ebből a kapcsolatból.
nov. 27. 08:30
9/20 anonim válasza:
Mivel ehhez szoktattad, így nem kell csodálkozni.
Az is nagyon gáz, hogy kiszolgáltatott helyzetbe hoztad magad nála.Nem fogom megérteni soha, hogy miért kell ez egy embernek....és azt sem, hogy tehet róla és utána meg hisztizik a saját döntése miatt.Ettől jobb lesz a helyzet?Nem inkább törekedni kellene a változtatásra kérdező?Szerinted attól jobb lesz, ha bármiáron mellette maradsz?Nem, nem lesz jobb.Viszont még jó sokáig nyafoghatsz.Vagy ez kell ennyire????
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!