Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Én akkor csak csicskának kellek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én akkor csak csicskának kellek?

Figyelt kérdés

Pasi reggel 5től este 6kor ér haza

Semmit nem kell csinálnia itthon

6tól kb 8ig gép+sör, aztán fekszik le vagy tv, vagy teló

Hétvégén is kb egész nap gép+sör

nyugalomra vágyik, és hagyja őt mindenki békén

Nincsenek közös programok, nincs kedve sehova menni

És mielőtt azt mondanátok, h a pénze jó, csak kajára ad valamennyit, számlák + egyéb költséget én fizetek

nov. 3. 13:09
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
94%

Te választottad. Ott a lehetőség, lépj le.

Amúgy meg igen.

nov. 3. 13:11
 2/23 anonim ***** válasza:
91%
Úgy néz ki igen.
nov. 3. 13:12
 3/23 anonim ***** válasza:
89%
De miért vagy vele?
nov. 3. 13:13
 4/23 anonim ***** válasza:
77%

Arra kellesz neki, mint az a rakás nő, aki milliószior kiírta már ide ezt a típusú kérdést a pasija miatt.

Olvassátok vissza azokat, unalmas már leírni mindenkinek ugyanazt. Meg az is unalmas már, hogy mindig ebbe keveredek. Utánad millió nő ki fogja írni megint ezt a kérdést. LMAO.

nov. 3. 13:13
 5/23 anonim ***** válasza:
46%
4, mert még millió férfi fogja ezt csinálni. Lmao.
nov. 3. 13:17
 6/23 anonim ***** válasza:
84%

Bennem is az merült fel, hogy panaszkodás helyett kereshetnél is normális kapcsolatot.

Most azzal ne gyere hogy szereted, mert mit? 😂

nov. 3. 13:17
 7/23 anonim ***** válasza:
82%

A gyerekek is ebben nőnek fel suli után haza és gép.

Nem csoda ha világképe sincs.

nov. 3. 13:22
 8/23 anonim ***** válasza:
30%

Azokat a férfiakat simán ki lehetne szűrni.

Én például 18 éves koromtól fogva magamra főzök, mosok, takarítok. Fel sem merülhet nálam annak az esélye annak, hogy csicskává váljon nálam a nő.

Sőt a csajoknak kellett engem leállítani, hogy hagyjam már abba a takarítást, meg ne mosogassak, majd ő megcsinálja helyettem.

Nincs tehát mentség arra, hogy miért kötnek ki nők milliói hitvány pasik mellett, akik cselédnek tartják a nőt. Azért van ez így, mert ezekhez vonzódnak.

nov. 3. 13:26
 9/23 anonim ***** válasza:
23%

Pontosabban;

#5-nek ment az előző, #8-as válaszom.

nov. 3. 13:27
 10/23 anonim ***** válasza:
30%

"Most azzal ne gyere hogy szereted, mert mit? 😂"

De, ezzel fog jönni.

Mindig ez a forgatókönyv az ilyen kérdésekben. Szereti.

Ezt a kérdést is azért írta ki, mint az a sok millió nő, aki ebben a helyzetben van: szereti a csókát, és meg akarja menteni a kapcsolatot.

A logikus megoldás viszont az lenne, hogy még ma hazaköltözik a szüleihez, vagy összeáll valami rendes pasival. Bár ez utóbbiban nem vagyok biztos, mert aki magát nem becsüli, az nem érdemel értékes embert. Szóval végső soron ez egy ördögi kör, ami ott zárul, hogy olyan helyen vannak ezek a csajszik ahol lenniük kell.

nov. 3. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!