Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok, mekkora plussz egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mekkora plussz egy pasiban, ha minden programotokba bennevan?

Figyelt kérdés

Annyit hallom lányoktól, hogy "kár hogy az én pasim nem csinál ezt... nem csinál azt... nem kirándul velem, pedig imádok... nem akar táncolni, pedig imádok..."

Nekem ugyan nincs most senkim, de én úgy érzem, a barátnőm kedvéért részt tudnék venni minden olyan programban, ami nekem nemis kedvemrevaló

(Pl volt ez a Dívák kiállítása, én rohadtul vártam a végét, az akkori persze mindenkit megnézett, elolvasta az adatlapját. Én ezt úgy használtam ki, hogy az angol szövegeket olvastam, fejlesztés gyanánt)

Na, ilyen dolgok mekkora plusszok? Vagy már papucs?

nov. 2. 12:31
 1/9 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem plusz. 31N
nov. 2. 12:34
 2/9 anonim ***** válasza:
27%
ügyes papucs vagy, biztos lesz, aki értékeli egy ideig
nov. 2. 12:35
 3/9 anonim ***** válasza:
67%

Én nem erőszakolok rá senkire semmit. Csak elrontaná az én kedvem is, ha látnám, hogy szenved, unja, leakarja tudni már az egészet.

Az hogy esélyt ad egyszer, az ok, ezt én is megteszem, ha nem teljesen ellentétes számomra az adott dolog.

nov. 2. 12:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az pozitív, hogy nyitott lennél a kedvéért kipróbálni dolgokat, de én mondjuk biztos nem várnám el, hogy eljöjjön olyanra a párom, ami őt abszolút nem érdekli. Még ha nem is látványosan unatkozik, akkor is látszik, hogy nem érzi jól magát és várja a végét, akkor pedig én sem tudom úgy élvezni. Szóval az ilyenekre vagy mennék inkább egyedül vagy egy barátnőmmel. Szóval jó, ha nyitott vagy sok közös programra, de azért nem kell mindenbe belemenni.
nov. 2. 12:44
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Semekkora. A páromnak legyen saját élete, hobbija, elfoglaltsága rajtam kívül is. Állandóan az én programjaimat csináljuk, akkor az azt jelenti, hogy őt nem érdekli semmi, vagy majd visszahallom évek múltán, hogy "mindig csak én.."
nov. 2. 12:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem ez nem nagy plusz. Vannak dolgok, amik teljesen okés, ha nem foglalkoztatják a páromat. Vannak barátnőim, tudom ki milyen programra vevő. Ne jöjjön el velem csak azért, hogy biodíszlet legyen. Pl én imádom a történelmet, eljárok mindenféle kiállításra. Ha mondjuk a páromat ez nem érdekli, hidegen hagyja, akkor ne jöjjön. De ha mondjuk van egy középkori téma, amire kivételesen nyitott, adna neki egy esélyt, akkor okés. Érdekelje őt is, ez fontos.
nov. 2. 13:04
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne erőszakold meg magad. Ha tetszik vagy semleges az ötlet menj, ha nem tetszik, akkor mérlegeld, hogy a barátnődnek mennyire fontos?

Nyilván az anyja temetésén érdemes megjelenni, akkor is, ha nincs kedved. Egy kiállítás nem ez a kategória.

Persze ez is csak egy szubjektív vélemény.

nov. 2. 13:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Hozzáad a dolgokhoz. Enélkül is működhet a kapcsolat, az előző partneremnek tök más hobbijai voltak, úgy is elvoltunk, de a mostani azokat a dolgokat szereti, amiket én is (kirándulni, főzni, barkácsolni, neten játszani), így megoszthatjuk egymással az életünk ezen részét is.
nov. 2. 15:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik, ha nincs saját hobbija, meg nincs véleménye a dolgokról. Az meg a legrosszabb, amikor a másik kedvetlenül követ valahova.
nov. 2. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!