Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Mi a kozos karacsonyi programotok a parotokkal?đ
Csinaltok ilyenkor valami cukit egyutt? Mi pl kozosen takaritottunk napkozben, en hangosan enekeltem kozben a zenet ami epp szolt, most mentek el anyaek, ugyhogy most kozos chill lesz, jatszunk valamit valoszinulegđđđđđđ
(En meg ittam egy csomo pezsgot azert irok ennyi emojitđđđđ„đ„đ„)
Ha van kapcsolatom, akkor karĂĄcsonyi filmek minden mennyisĂ©gben. Esetleg kinĂ©zĂŒnk a hatĂĄrba nĂ©mi aprĂłsĂŒti meg egy termosz/tĂĄbori fĆzĆ tĂĄrsasĂĄgĂĄban. :))) Mi mĂĄr csak ilyen barbĂĄrok vagyunk. :))) Ha kirĂĄndulĂĄs, "indulĂĄskor vĂ©letlenĂŒl otthonmaradnak" az irataim. Kapva kapok az alkalmon, Ă©s vĂ©letlenĂŒl megjön a JĂ©zuska is. :D
Innen kĂvĂĄnok a gyakoris közössĂ©g egĂ©szĂ©nek ĂĄldott bĂ©kĂ©s karĂĄcsonyi ĂŒnnepeket! đđâđ
PĂĄrom dolgozik, lĂĄnyommal vagyok.
Ăgyh semmit. AmĂșgy nem is Ă©rdekel a karĂĄcsony.
MĂ©g hĂłnap elejĂ©n itthon a sajĂĄt fĂ nkat dĂszĂtettĂŒnk, szenteste a pĂĄrom anyukĂĄjĂĄnĂĄl vagyunk vendĂ©gsĂ©gben minden Ă©vben. FeldĂszĂtjĂŒk az ottani fĂ t,eszĂŒnk, tĂĄrsasozunk:). AztĂĄn haza.
OnnantĂłl itthon vagyunk, pihenĂŒnk, fĆzöm a karĂĄcsonyi menĂŒt, neten sorozatozunk, sokĂĄig alszunk, összebujunk, tĂĄrsasozunk, kĂĄrtyĂĄzunk, ilyenekđ SzerencsĂ©re december 24- tĆl mĂĄr nem dolgozunk. Csak januĂĄr2-tĆl.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!