Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha barátnőkkel van programotok, mekkora részét fizeti a barátotok?
Figyelt kérdés
2020. jún. 10. 22:09
A kérdező szavazást indított:
Mindenki költségeit állja
Nekem mindent fizessen
A felét fizesse ki
Nem kell fizetnie
46 szavazat
1/11 Svábhegyi_festő válasza:
A pasik fizetnek mindent általában.
2/11 anonim válasza:
Szokott nekem fizetni, de nem várom el. A többiek költségét pedig miért kéne fizetnie?
3/11 anonim válasza:
Semmit, mondjuk nem is értem, hogy merül fel. Ha ő nem jön, miért fizetne bármit is?
Ha a barátnőkkel megyünk valahova, mindenki a saját részét állja, kivéve, ha valakinek szülinapja van, vagy valamiért őt ünnepeljük, mert akkor az övét fizetjük.
22/L
4/11 anonim válasza:
Miert fizetne o barmit? :D Marmint ha kettesben vagyunk a baratnommel? Nyilvan olyankor nalam van a sajat bankkartyam. Ha tarsasaggal van program, akkor altalaban a parom fizeti a sajat es az en reszemet.
5/11 anonim válasza:
Ha különkasszán vagytok miért kellene bármit is fizetnie ha ott sem lesz?
6/11 anonim válasza:
Nem unjatok még ezt a hülyeséget? Úgy irkaltok itt, mintha minden nő 10o ezret keresne és minden pasi milliót. Szanalmasak vagytok.
Nincs szükségem senkitől zsebpenzre.
7/11 anonim válasza:
Ha nincs se névnap, se szülinap, fele-fele, ha valamelyikünknek van ünnepe, akkor az ünnepelt a meghívott.
8/11 anonim válasza:
Mi van? Van olyan idióta pasi, aki a barátnőjének barátnős programra zsebpénzt ad? :D
9/11 anonim válasza:
Ha nem jön,mit fizessen?? Ekkora marhaságot
10/11 anonim válasza:
Ha nem jön miért fizetne?
Ha vele vagyok kettesben akkor néha ö szokott néha én.
Ha társasággal többen akkor átlag ö az enyémet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!