Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ez valóban ennyire megterhelő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez valóban ennyire megterhelő lenne?

Figyelt kérdés

Párom nyolc órát dolgozik egy irodában. Heti egyszer általában de van hogy egyszer sem, nem 4kor hanem hét körül végez este.

Ő ki van bukva hogy nem bírja neki ez így sok pedig itthon sincs semmi dolga.

okt. 28. 19:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
62%

10

Oké, cseréljünk helyet.

Ja, hülye vagy ahhoz, hogy egy órára is átvedd a helyem? Nos hát igen…

okt. 28. 19:55
 12/22 anonim ***** válasza:
26%

11

Ez fordítva is igaz te sem tudnád helyettem kezelni a gépet.

Nincs ezen mit szépíteni a párja egy lusta disznó. De gondolom elvárja hogy a kérdező munka után neki álljon otthon mindennek.

okt. 28. 20:01
 13/22 anonim ***** válasza:
48%

12

Ja, csak míg én egy pár óra, pár nap vagy nagyon max pár hét alatt tökéletesen megtanulnám kezelni a gépet, addig neked évekig kellene tanulnod, hogy el tudd végezni a munkámat ugye… :D Már ha egyáltalán képes vagy rá.

okt. 28. 20:11
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát hölgyeim és uraim azért azt illik tudni, hogy nem csak fizikailag lehet kimaradni.

Szerintem globális probléma hogy az emberek nem olyan munka körben dolgoznak amire a leginkább alkalmasabbak.

Mindenkinek más megy könnyen és mindenki mást bír jobban és hát ugye bár nem vagyunk egyformák. Vannak akiknek nagy fizikai ereje van vagy jó az álló képessége vagy szellemileg mentális erős vagy nagyon érzelmes együtt érző.

A társadalom és az egyén hibája hogy nem ott van ahol lennie kéne. Közösen kéne tennünk egymásért és magunkért. Ez nem valósul meg.

És bizony bizony aki olyan munkakörben van amire nem ő az optimális választás akkor ő nem lesz elég hatékony jobban ki fog fáradni.

Ez van, jobban tenné mindenki nyafogás helyett hogy ha inkább felmérné magát és utána tenn magáért vmit. .....

okt. 28. 20:16
 15/22 anonim ***** válasza:
34%
13 úgy látszik te sem dolgoztál még gépekkel. Nálunk is mindig okoskodnak az irodisták 😂😂😂 szóval nem leptél meg.
okt. 28. 21:12
 16/22 anonim ***** válasza:
60%

15

Figyi, jobban keresek, kényelmesebb körülmények közt... Te mondd meg, melyikünk a hülye. 🙃

okt. 28. 21:24
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Miért, szerinted 8, vagy nem ritkán 10-12 órában mit csinál? Henyél, és a f***át veri?
okt. 28. 22:54
 18/22 A kérdező kommentje:

Nem beszélve arról hogy sokszor munka alatt simán tud mondjuk programokat keresni videókat nézni.

Úgy értve hogy nincs dolga hogy én is megcsinálom de inkább csak én, mert felőle jó úgy is és észre se veszi hogy meg kellene csinálni

okt. 29. 07:17
 19/22 anonim ***** válasza:
69%
Nem értem miért véditek a lusta semmirekellő pasiját. Vagy van ennek a kérdésnek már valami előzménye amit nem olvastam? Mert ez alapján én csak annyit tudok mondani hogy a párja magasról sz*rik rá hogy otthon milyen helyzet uralkodik és elvárja hogy a nője munka után neki álljon otthon mindennek még ő letelepszik és tévézik. Ez olyan fantasztikus kapcsolat lenne? A nő csináljon mindent? Más kérdéseknél egyből ment a fikázás hogy hagyja el a semmire való párját.
okt. 29. 08:52
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
20# Van egy csávó, aki ÉVEK óta a csaját ekézi itt, hogy nem csinál semmit otthon, mert fáradt munka után, nem foglalkozik a hobbijával se annyit amennyit a csávó jónak gondol, mert hogy abból is lehetne pénz ha többet foglalkozna vele, a csaj valami normális munkahelyen dolgozik, a csávó meg ül az anyja kisboltjában és kiszolgál kb napi 5 vevőt. Kicsit olyan volt ez a kérdés is, de szerintem ez nem ő, mert ő nem szokott válaszolni a válaszokra.
okt. 29. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!