Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez valóban ennyire megterhelő lenne?
Párom nyolc órát dolgozik egy irodában. Heti egyszer általában de van hogy egyszer sem, nem 4kor hanem hét körül végez este.
Ő ki van bukva hogy nem bírja neki ez így sok pedig itthon sincs semmi dolga.
10
Oké, cseréljünk helyet.
Ja, hülye vagy ahhoz, hogy egy órára is átvedd a helyem? Nos hát igen…
11
Ez fordítva is igaz te sem tudnád helyettem kezelni a gépet.
Nincs ezen mit szépíteni a párja egy lusta disznó. De gondolom elvárja hogy a kérdező munka után neki álljon otthon mindennek.
12
Ja, csak míg én egy pár óra, pár nap vagy nagyon max pár hét alatt tökéletesen megtanulnám kezelni a gépet, addig neked évekig kellene tanulnod, hogy el tudd végezni a munkámat ugye… :D Már ha egyáltalán képes vagy rá.
Hát hölgyeim és uraim azért azt illik tudni, hogy nem csak fizikailag lehet kimaradni.
Szerintem globális probléma hogy az emberek nem olyan munka körben dolgoznak amire a leginkább alkalmasabbak.
Mindenkinek más megy könnyen és mindenki mást bír jobban és hát ugye bár nem vagyunk egyformák. Vannak akiknek nagy fizikai ereje van vagy jó az álló képessége vagy szellemileg mentális erős vagy nagyon érzelmes együtt érző.
A társadalom és az egyén hibája hogy nem ott van ahol lennie kéne. Közösen kéne tennünk egymásért és magunkért. Ez nem valósul meg.
És bizony bizony aki olyan munkakörben van amire nem ő az optimális választás akkor ő nem lesz elég hatékony jobban ki fog fáradni.
Ez van, jobban tenné mindenki nyafogás helyett hogy ha inkább felmérné magát és utána tenn magáért vmit. .....
15
Figyi, jobban keresek, kényelmesebb körülmények közt... Te mondd meg, melyikünk a hülye. 🙃
Nem beszélve arról hogy sokszor munka alatt simán tud mondjuk programokat keresni videókat nézni.
Úgy értve hogy nincs dolga hogy én is megcsinálom de inkább csak én, mert felőle jó úgy is és észre se veszi hogy meg kellene csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!