Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Milyen időközönként kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen időközönként kell meglepni a párod?

Figyelt kérdés

Van Párom 4 éve élünk együtt , sajnos nem járunk sehova csak a munka 12 órában, hétvégén itthon takarítás főzés stb.. nem nagyon veszünk egymásnak ajándékokat. Örülünk ha tudunk enni :)

1 hete volt a születésnapom így sütöttem tortát :)

Párom azt bevitte a munkahelyre, mert sokat csináltam.

Párom az nap bement a boltba és vett nekem pár tulipán.

És ma meséli a párom, hogy egyik csaj kivan akadva , hogy miért vett nekem virágot a barátom?? Születésnapja van azért ugye ? És ha nem lenne születésnapom:D a mi dolgunk.

És nem tudom, de ez engem annyira felidegesített , hogy mit szól bele más az életünkbe !! :( miért baj az ha virágot vesz a barátom ? Nem mindennapi dolog hanem évente egyszer :D és ez oda vissza megy én kapok én adok :)

De tényleg muszály volt ezt kiírni magamból :)

Nektek mi a véleményetek ?

És ráadásul következő hónapba oda megyek

Dolgozni ahol a párom dolgozik és van ez a nő aki állandóan beleszól mindenbe nem csak a virág téma.. de pl az élelmiszerben pl a táp szer😂 hat mert van egy kis gyerekünk :) istenem nem értem

:)

okt. 9. 01:15
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Te sem vagy a legélesebb kés a fiókban.
okt. 9. 05:23
 2/10 anonim ***** válasza:
94%

Először is, egy helyesírási szótárt kérj ajándékba. Aztán állj sorba észosztásnál.

Mit gondolsz, az a nő miért tud minden részletet ami rólatok szól? És miért van neki megengedve, hogy beleszóljon?

okt. 9. 05:54
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
Ez valami gyári munka lesz ugye a szalag mellett?
okt. 9. 07:11
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
Kelleni nem kell. Mi heti többször szoktuk.
okt. 9. 08:46
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ajándékozzátok meg egymást amimor akarjátok. A kotnyeleskedő kolléganőnek meg a helyes válasz: Ne szólj bele, nem telefon! :)
okt. 9. 09:44
 6/10 anonim ***** válasza:
58%
Milyen alacsonyan van egyes nőknél a léc. Én össze se jövök olyannal, aki nem visz tartalmas programokra rendszeresen meg nem jön értem kocsival. Volt pasim, aki milliós nyaralásra vitt. Évente egy szál virágtól már el vannak ájulva egyesek? Sőt, még azon megy a vita, hogy ez sok? XD
okt. 9. 10:54
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Férfiaknak naponta, nőknek csak ünnepekkor.
okt. 9. 13:20
 8/10 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem is eleve túl alacsonyan van a léc…

Na nem drága ajándékokra gondolok, na de azért legalább az ember szülinapján ne az legyen a program, hogy saját magának tortát süt, meg kap egy párszáz Ft-ős aldis tulipán csokrot…

És akkor a teógerja még meg is jegyzi, hogy más még ezt is sokallja…

Szánalmas.

okt. 9. 16:56
 9/10 anonim ***** válasza:
38%

"mit szól bele más az életünkbe" - Már hogy tudna beleszólni?

Egyébként nem "kell" meglepni a párodat, csak lehet.

okt. 10. 00:18
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan, hogy "kell". De normális körülmények között ezt nem "muszájból" teszik az emberek.
okt. 10. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!