Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen időközönként kell meglepni a párod?
Van Párom 4 éve élünk együtt , sajnos nem járunk sehova csak a munka 12 órában, hétvégén itthon takarítás főzés stb.. nem nagyon veszünk egymásnak ajándékokat. Örülünk ha tudunk enni :)
1 hete volt a születésnapom így sütöttem tortát :)
Párom azt bevitte a munkahelyre, mert sokat csináltam.
Párom az nap bement a boltba és vett nekem pár tulipán.
És ma meséli a párom, hogy egyik csaj kivan akadva , hogy miért vett nekem virágot a barátom?? Születésnapja van azért ugye ? És ha nem lenne születésnapom:D a mi dolgunk.
És nem tudom, de ez engem annyira felidegesített , hogy mit szól bele más az életünkbe !! :( miért baj az ha virágot vesz a barátom ? Nem mindennapi dolog hanem évente egyszer :D és ez oda vissza megy én kapok én adok :)
De tényleg muszály volt ezt kiírni magamból :)
Nektek mi a véleményetek ?
És ráadásul következő hónapba oda megyek
Dolgozni ahol a párom dolgozik és van ez a nő aki állandóan beleszól mindenbe nem csak a virág téma.. de pl az élelmiszerben pl a táp szer😂 hat mert van egy kis gyerekünk :) istenem nem értem
:)
Először is, egy helyesírási szótárt kérj ajándékba. Aztán állj sorba észosztásnál.
Mit gondolsz, az a nő miért tud minden részletet ami rólatok szól? És miért van neki megengedve, hogy beleszóljon?
Szerintem is eleve túl alacsonyan van a léc…
Na nem drága ajándékokra gondolok, na de azért legalább az ember szülinapján ne az legyen a program, hogy saját magának tortát süt, meg kap egy párszáz Ft-ős aldis tulipán csokrot…
És akkor a teógerja még meg is jegyzi, hogy más még ezt is sokallja…
Szánalmas.
"mit szól bele más az életünkbe" - Már hogy tudna beleszólni?
Egyébként nem "kell" meglepni a párodat, csak lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!