Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves párok, akik csak pár éve éltek együtt, ti milyen időközönként csokoloztok? Minden nap? Illetve puszit minden nap szoktatok adni egymásnak? Jó éjt puszit?
Figyelt kérdés
2023. márc. 12. 00:48
1/7 anonim válasza:
Minden nap, de csak 1 évig éltünk együtt.
2/7 anonim válasza:
Mindent amit csak lehet,túl rövid az élet.
3/7 anonim válasza:
Nem. Sokszor elfelejtjük és abszolúte nem pusziszkodunk. A pasas undorodik gondolom ettől.
4/7 Hans Pötterman válasza:
Hát úgy külön nem állunk neki csókolózni, szex közben szoktunk. Jó éjt puszi van.
5/7 anonim válasza:
Én csókolóznék otthon is, de a feleségem már nem szeret. Így máshol kell kiélnem az ezirányú vágyaimat.
6/7 anonim válasza:
Mi nagyon sokat puszilkodunk, mindkettőnknek van rá igénye. Csókolózni is sokat szoktunk, van hogy csak úgy elkapjuk a másikat egy szenvedélyes csókra, de abból általában szex van 😀
7/7 anonim válasza:
Csók nem tudom mennyi van. Szerintem nem minden nap, de majdnem minden nap.
Puszi az nagyon sok. Este, reggel, elköszönésnél, köszönetnél vagy csak úgy is. Aztán néha csók lesz belőle.
Fiatalok vagyunk (21-22) és csak 1 éve élünk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!