Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ír vissza ilyen hosszú időközönként?
Van egy lány akivel beszélgetek facen. Még nagyon nagyon friss a dolog. De ha ő ír rám vagy küld egy képet akkor beszélünk egy pár percig aztán csak 5 perc múlva ír vissza aztán 10 stb.. a végén pedig hiába jelzi elérhetőnek vagy, hogy pár perce volt fent 1 órája meg se nyitja a beszélgetést. (Nem betegesen nézegetem ezt csak szimplán ha ír valaki és megnyitom a messengert akkor látom)
Hasonlót már másoktól is hallottam de nem értem, hogy ez miért jó a lányoknak.
Én se válaszolok azonnal ha nem érek rá de ha éppen igen akkor nézem annyiba a másikat, hogy válaszolok neki amint tudok. Ha valakivel elkezdek beszélgetni akkor pedig nem fogok olyan dologba ami miatt ignorálom. Nem tudom, hogy ez csak nekem kiábrándító e amikor beszélgetnék valakivel aztán egy 10 perces kis mondandó elhúzódik 1-2 órára..
Ha van itt olyan aki ezt csinálja vagy van valami tapasztalata ezzel kapcsolatban azt megköszönném ha elmagyarázza nekem, hogy miért jó ez.
Én pl azért, mert jobban szeretek az illetővel találkozni, az irogatás nekem semmit nem ad. Csak azért válaszolok, hogy mégis csak azért legyen valami kommunikáció két találkozás között, de ilyenkor meg kell magamat néha erőltetnem, emiatt eltelik egy kis idő, mire reagálok.
Szoktam beszélgetni másokkal normálisan, de velük ritkán találkozom, van akivel pl egyáltalán nem szoktam, vele chatelek a legtöbbet. Azzal a pár barátommal sem Messengerezek nagyon, akikkel 1-2 hetente fixen összefutunk, nekik is gyakran később válaszolok.
De persze nála lehet, hogy szimplán szarik a fejedre, csak ha épp uncsizik, akkor ír :D
Én tudok két nem túl pozitív példát szállítani.
1. Játszmázik. Bár erre gondolnék most kevésbé, a második opció sokkal egyszerűbb és valódibbnak hat a ti esetetekben.
2. Multitask. Tehát egyszerre több dolgot csinál, te nálad a rangsorban csak az igen sokadik vagy. Ezt lányoknál láttam élőben hogyan is megy, sokszor van hogy egyszerre több emberrel írogatnak, és hát mindig afelé megy a figyelem, aki épp a legérdekesebb számukra. Ez szimpla logika, ezen kár lenne megsértődni, ha bőség zavara van, az ilyen.
A 2. pontra tudnék megoldást javasolni, próbáld elérni hogy te legyél a számára legjobb, legérdekesebb jelölt. És akkor neked fog mindig visszaírni.
Illetve menet közben beugrott 3. opció, hogy mindenféle mást is csinál élőben, miközben fut a messenger. Mittudomén házimunkázik, videózik, akármi.
Az tény, hogy nem az az ember vagyok aki facen kidumál mindenkit és ott a csillagokat is lehozza. Én inkább személyesen vagyok a “valaki”. Látom a reakcióját, tetszését/ nemtetszését az adott dolog felé és úgy alakítom a szitut. De most a személyes tali sajnos nem opció egy darabig.
Inkább offolom a dolgot és nem fecsérlem rá az időmet.
Köszi a válaszokat amúgy én is erre gondoltam.
Mert az túlzás neked, ha valakivel elkezdesz egy adott témáról beszélgetni és folyamatosan írtok egymásnak akár 10-15 percig?
Az elérhető állapot pedig nem úgy van már mint régen. A kezdetekben volt pontatlan mára már jól működik és tényleg csak akkor jelez amikor elérhető valaki. :D
Azóta próbálom ignorálni a csajszit. Nem írok, nem keresem. Egy nap eszébe jutok 2x 3x akkor ír vagy küld valamit amit lereagálok, de írhatok rá bármit válaszol egy párszor aztán eltűnik ismét. Szóval ezt sem értem. :D keres, ha én őt nem de akkor is offolja a beszélgetést elég gyorsan.
"A kezdetekben volt pontatlan mára már jól működik és tényleg csak akkor jelez amikor elérhető valaki. :D"
🤣
Épp tegnap nézett rá párom a messengerre...ott volt a fejem h elérhető vagyok. Holott a telefonhoz se nyúltam 1 órája kb és még mindig nem elérhető az állapotom 😄.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!