Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ír vissza ilyen hosszú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ír vissza ilyen hosszú időközönként?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel beszélgetek facen. Még nagyon nagyon friss a dolog. De ha ő ír rám vagy küld egy képet akkor beszélünk egy pár percig aztán csak 5 perc múlva ír vissza aztán 10 stb.. a végén pedig hiába jelzi elérhetőnek vagy, hogy pár perce volt fent 1 órája meg se nyitja a beszélgetést. (Nem betegesen nézegetem ezt csak szimplán ha ír valaki és megnyitom a messengert akkor látom)

Hasonlót már másoktól is hallottam de nem értem, hogy ez miért jó a lányoknak.

Én se válaszolok azonnal ha nem érek rá de ha éppen igen akkor nézem annyiba a másikat, hogy válaszolok neki amint tudok. Ha valakivel elkezdek beszélgetni akkor pedig nem fogok olyan dologba ami miatt ignorálom. Nem tudom, hogy ez csak nekem kiábrándító e amikor beszélgetnék valakivel aztán egy 10 perces kis mondandó elhúzódik 1-2 órára..

Ha van itt olyan aki ezt csinálja vagy van valami tapasztalata ezzel kapcsolatban azt megköszönném ha elmagyarázza nekem, hogy miért jó ez.

2023. szept. 16. 20:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A 9-esre: Ha időben sürgős, és megoldható, akkor nem túlzás, és más. Pl. volt már olyan, hogy partnerrel másnap szabadulószobázni akartam, nem volt konkrét helyszín, tematika, küldözgettük egymásnak az ajánlatokat, és itt tudtuk, hogy viszonylag hamar kell dönteni, hogy legyen még helyünk. De rendszeresen nem szeretnék mindig „csak” 10-15 percig rendelkezésre állni azért, mert írtam egy üzit. Én megírom az üzenetet, és sokszor utána megyek takarítani, dolgozni, fürdeni stb. Le lehet pontozni, de az, hogy van a messengeren kívül is életem, nem jelenti azt, hogy leszarom a másikat. Pont amúgy én vagyok, aki elmegy egy randira, baráti találkozóra, és ott nem a telefonomat fogom nyomkodni. Az a baj szerintem, hogy sok ember végletekbe gondolkodik, olvastam már a GYK-n olyanokat is többektől, hogy akár 1 hétig közeli barátnak se írnak vissza, mert nincs kedvük, idejük, és itt vagy te, akivel, ha írogat vki, még pisilni se mehet ki, mert már rásütöd, hogy érdektelen, nem írt 5 perce vissza…

Nekem ki van kapcsolva az elérhető állapotom, mégis van, hogy mutat másnak… Ill. azt is leírtam, az, hogy fut vkinél a háttérben, nem jelenti, hogy aktívan nézi is.

2023. szept. 19. 11:13
 12/17 A kérdező kommentje:

Nem nem az az 5 percen van a hangsúly. Csak eddig még nem volt ilyenben részem, hogy valaki ilyen. Lehet én vagyok a fura de visszaírok, amint tudok vagy ha valami kisebb dolgok közben vagyok is. Ha épp benne vagyunk egy téma közepében és jól eldumálgatunk róla akkor nem értem miért kell eltűnni hirtelen 1-2 órára. Teljesen kiesel abból a kis beszélgető ritmusból amiben éppen voltál. Később meg már nem ugyanolyan folytatni. Remélem érted mire gondolok. :D

Akkor lehet mellé lőttem ezzel az elérhető állapottal de akikkel én dumálok azoknál mindig pontos.

2023. szept. 20. 18:41
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem az a baj, hogy te így használod, de vedd számításba, hogy más meg nem feltétlenül! Szerintem anélkül is ki lehet küszöbölni ezt a problémát, hogy leépítenéd a lányt, kérdezd meg tőle a beszélgetés elején, hogy ráér-e, te inkább úgy csevegnél. De ezzel az erővel telefonálhatnátok is, ha a folyamatos kommunikáción van a hangsúly.
2023. szept. 20. 19:40
 14/17 A kérdező kommentje:

Igazad van. :D

De ahogy észreveszem nem lesz ebből semmi. Ő ír reggelente először, 1-2 szóváltás aztán eltűnik egész napra. 2 napja ha írok napközben 1x valamit csak ad egy semmis választ vagy smilekat. (Erre lehetne azt mondani mert dolgozik, de mint kiderült nem..) Aztán este felé ír vagy küld valamit és ismét egy kevés beszélgetés, hiába tartanám fent a dolgot semmi értelme.

Több mint valószínű az lesz itt a dologban, hogy csak akkor ír amikor a többi jelölt nem ér éppen rá. Vagy van még egy másik opció, hogy nagyon csendes, visszahúzódó és ahogy eddig leszűrtem kicsit depressziós is (de erre kevés esélyt látok).

Ami miatt húzódott a személyes tali az már nem áll fenn, de magától ezt sem mondaná, hogy oké ma v holnap v hétvégén összefuthatunk.

Én már úgy vagyok vele, hogy nem erőlködöm tovább, talált jobbat/érdekesebbet hát ez van. :D

2023. szept. 21. 17:39
 15/17 anonim ***** válasza:
Hú, kérdező, kezdesz egyre kiborítóbb lenni:-) Szerintem meg túl sokat vársz. Még nem is találkoztatok, kommunikáltok napjában többször, amit sokszor ő kezdeményez, mi a francot akarsz még? Egész nap megállás nélkül csevegni? Meg mi közöd van ahhoz, hogy dolgozik-e, vagy sem? Egy kicsit állíthatnál magadon… Az életét esetleg ne áldozza fel olyanért, érted, akit még nem is látott? Te miért nem hívod randira, miért az ő dolga automatikusan? Nem kőbe vésett, de első randit ált. a férfiak kezdeményeznek, csak mondom. Neked kórosan önbizalomhiányod van, hogy nincs is arra utaló dolog, de már több udvarlót vizionálsz.
2023. szept. 21. 18:58
 16/17 A kérdező kommentje:

15

Nagyon de nagyon félreérted a dolgot. :D

Mindig én kezdeményeztem eddig. Utóbbi napokban kezdek tenni rá. Eddig én írtam először reggel is, amint befejeztem onnantól ő. Nem akarok vele megállás nélkül csevegni mert személyes taliig kimaxolnánk mindent akkor…

Azért jegyeztem meg zárójelben ezt a dolgot mielőtt valaki rávágja, hogy mert dolgozik, elfoglalt azért nem tud írni. Ezzel utaltam volna rá hogy csak tengődik otthon egész nap és tényleg semmi más dolga (leszűrtem, hogy nincs :D)

Látni látott már régebben és szimpatikus voltam neki, azért ment bele a dologba (ezt mondta is).

Ma reggel ledumáltam vele egy talit aminek akkor látszólag nagyon örült mert elmúlt az ami miatt eddig hanyagoltuk. A megbeszélt időpont előtt fél órával ír, hogy beállított hozzá egy ritkán látott rokonság… (Ennek mennyi az esélye őszintén, hogy pont azon a napon és pont a tali előtt egy kicsivel? Főleg bejelentés nélkül meglepetésként beállít egy több éve nem látott valaki? 😂) Szóval bebizonyosodott, hogy csak húzza az agyam és se eleje se vége ennek. Azért ennyire hülyének ne nézzen már, hogy ezt beveszem. De legalább lenne benne annyi, hogy őszintén megmondja, hogy bocs de nem akarok semmit, engedjük el a dolgot.

2023. szept. 22. 19:46
 17/17 A kérdező kommentje:
Ja és még annyi kis kiegészítés, hogy vittem volna neki egy kis megbeszélt csomagot/ ajándékot. Mivel ez talán érdekelné annyi volt rá a válasza hogy holnap jó lehet e nekem, amire nem tudtam konkrétumot mondani mert már van más jelölt helyette és ha minden jól megy vele lesz holnap programom. Kíváncsi leszek, hogy mivel ő mondta le a mait holnap rákérdez e hogy akkor aznap össze futunk e valamikor. Ez mondjuk szerintem így lenne illő, nem nekem újra kezdeményezni, ha már ő mondta le ilyen átlátszó ürüggyel a mait.
2023. szept. 22. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!