Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mindíg azt hittem, hogy rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindíg azt hittem, hogy rossz vagyok?

Figyelt kérdés
Lehet rossz egy kapcsolat. Persze jó is. Évekig ugyan abban a helyzetben lenni megint ami nem alkalmas a lélek építésére. Monoton mindennapok után sincs kedvesség. Utolsó caicskának használni a másikat. Mire jó ez így? Miért nem tudnak úgy élni mint, hogy ne legyen semmi alázotság benne? Hogy lehet túl jutni ezen a helyzeten úgy, hogy nincs párbeszéd. Mindenki mindenkit nem normálisnak lát.

#Összetört lelkek
okt. 6. 19:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Na akkor most tedd fel előröl a kérdésed, mert ez egy olyan zagyvaság volt, hogy iszonyat. Gondold át, hogy mire szeretnél választ kapni, és írd le a szükséges háttérinfókat is. Talán menni fog. Ha nem, akkor ne párkapcsolaton járjon az eszed, hanem tanuláson.
okt. 6. 20:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Nőnek nem érzed magad. Érzed azt is, hogy valami nem a legoptomálisabb benne. Eldobnak és végig taposnak rajtad. Kiderül, hogy senki életébe nem fér bele az ami ő. Hibáztják amit el fogad mert lehet rosszember. Megfelelni akarás volt benne eddig. Óvatossá válik és nem kapkod. Tudja, hol a helye
okt. 6. 21:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Na akkor most mi a kérdés. Csak mert én a kérdést nem látom, csak azt, hogy ventillálod a fost.

Félre ne értsd, nem arról beszélek, hogy ne tegyél fel párkapcsolati problémáddal kérdést, szívesen segítek, ha tudok, de ehhez az kell, hogy meg tudd fogalmazni értelmesen a kérdésed. Milyen helyzetben vagy, (és ne egyes szám második személyben beszélj, hanem első személyben, vagyis én-ként beszélj magadról), és milyen helyzetet szeretnél, és talán az értelmes kérdés az lenne, hogy mit tehetsz annak érdekében, hogy az legyen, vagy hogy hogy kerülhettél ilyen helyzetbe.

okt. 7. 07:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Flusztációkkal vagyok tele mert rájöttem, hogy annak akinek kellene nem tetszem és folyamatos mellé járasokban van ezért is meg mert ő férfi. Amíg az én fanzátiámmal játszott addig ő tevékenykedett is ez ügyben. Ennek fogamatja, hogy nem hű mert megérdemli, megteheti és megszégyenűltem ismét ez miatt. A szégyenfoltom meg akkora krátérként döngölt el, hogy a felállásom nehézkes és hosszú ideig tart. Hisz ahogy kiderült a véleménye is azzal egyezik meg, hogy egy szarkupacnál nem vagyok több
okt. 7. 08:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem, hogy melyik országban születtél, élsz? Csak mert a fogalmazás alapján a magyar nyelv nem az erősséged.

Számomra szemet szúrt, hogy a harmadik nekifutásra a fő párkapcsolati problémának egészen mást (hűtlenséget) határoztad meg, mint az elején, ahol a kommunikáció hiányát.

Azt leírtad, hogy évek óta rossz a kapcsolat.

Hát szerintem ha nem tudod rávenni a változásra, akkor úgy tudod csak helyreállítani esetleg az önbecsülésed, hogy kimondod, hogy ennél te többet érdemelsz, és szakítasz, vagy elválsz. És mondjon akármit, te ehhez tartod magad, hisz ebből már úgyse fog változni hosszútávon, akármivel hiteget, mert ilyen.

Persze ettől még össze kell magadat vakarnod, helyre kell állítanod az önbecsülésed, és új irányban kell folytatnod az életed, ami szintén nehéz küzdelem lehet, de még mindig jobb, mint ez.

Vagy ha ezt nem akarod, akkor te is változtathatsz a hozzáállásodon, és nem partnerként tekintesz rá, hanem csak egy lakótársként, és csináljon, amit akar, nem beszélgettek stb. és te is azt csinálsz, amit akarsz, beszélgetsz mással, éled az életed mással.

Megalkuvásnak nagy értelme nincs, főleg ha csak az a szempont, hogy mások mit gondolnak: nem ők élik a te életed.

Szerintem fontos, hogy az ember a megfelelő párral élje az életét, és ha tévedett, akkor javítsa ki a tévedését, helyesbítsen.

A válás hűtlenség esetén még a Biblia szerint is megengedett, szóval ha nagyon mély keresztény közegben vagy, még ott sem lehet ez akadály.

Amúgy meg ajánlom, hogy olvass sokat, gazdagítja a szókincsed, mélyíti a gondolatokat... Különösen ajánlom az önismereti könyveket, van belőle néhány. Keress társaságot, akivel erről tudsz beszélni.

okt. 7. 08:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!