Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztatok már hasonlóval ? Beszélgetsz a pároddal telefonon várod a reakcióját , nem kapsz választ és utána azt mondja , hogy ő nem tud ilyen gyorsan válaszolni ?
Egxik exem volt ilyen ha kerdeztem valamit bámul rám mint birka, es csak ilyen fáziskéséssel tud reagálni. En ezt ruhelltem. Aztán ragadós is. Mert aztan lett masik barátom erre mikor ő kérdezett tolem vmit en is bámultam csak mint a birka jol le is lettem oltva mindig. Azelőtt meg soha nem voltam ilyen.
Minden apro szokás ugy utálom ha rámragad. Nem is egy ilyenem volt már.
Online sok nőnek hatalmas az arca.
És szeretnék játszani húzni az agyad ha hagyod.
Ezért én azt szoktam, hogy írok neki, aztán ha 5 percen belül nem ír vissza, akkor kitörlöm amit írtam.
Mondjuk nekem ez az achilles sarkam. Mert a ghosting olyan szintű tiszteletlenség a másik emberrel szemben ami nekem elfogadhatlan.pont ahogy te is leírtad.
Ezért írtam a csajnak.
Szeretlek, hozzám jössz feleségül?
60mp múlva töröltem.
Erre jött az üzi, hogy atyaég igen.
Meg már sok másik hasonlóból lejött ez, hogy azonnal megnézik és olvassák a messenger üzit a nők, csak nem nyitják meg direkt.
Szóval írtam, hogy mi igen? Nem tudom miről írsz, szakítani akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!