Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy valtatok el exeddel legutoljara, mit mondtatok egymasnak? A kerdes azokhoz szol akik utana tobbet nem is talalkoztak.
én: le foglak tiltani a csába
ő: de miéééért? beszéljük meeeeg
block.
sosem volt rám elég ideje nagyon elhanyagolt
ő: Szeretelek nem akarlak elveszíteni
Én: Sajnálom erre előbb kellett volna gondolni
Aztán le tiltotam nem sokkal később el is költöztem másik városba telefon szamot cseréltem nem akartam hogy megtaláljon. Állítólag barátnőmtől tudod hogy azóta sincs barátnője és nem is akar senkit
hozzá teszem mikor én össze jöttem vele már túl volt a váláson és volt egy 3 éve kisfia
én nagyon szeretem őt is meg a gyereket is de elhanyagolt volt olyan hogy 1-2 hétig nem is kereset meg ha hívtam is vagy fel se vette vagy le rázott hogy dola van még nincs ideje meg ide megy oda megy
ugyan már ha valaki szeret valaki szakit rá időt nekem egy idő után elegem lett és szakítottam vele bár szeretem de jobb volt így ez a döntés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!