Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Találkoztam egy fiúval, írt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkoztam egy fiúval, írt utána, hogy jó volt velem, viszont azóta nem keres. Csak azért írhatta, hogy ne bántson meg?

Figyelt kérdés
2015. dec. 20. 23:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
jajj de kedves ez a fiú, nem akart megbántani téged, végül is csak megdugott aztán otthagyott téged...
2015. dec. 20. 23:15
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem dugott meg!
2015. dec. 20. 23:16
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem kell egyből rosszra gondolni, lehet elfoglalt vagy ilyesmi, de ha már több nap eltelt valószínűleg nem lesz belőle semmi. De nyugi lehet nem volt semmi kivetni valója veled, csak egyszerűen nem passzolnátok a részéről.
2015. dec. 20. 23:18
 4/11 anonim ***** válasza:
jajj bocsánat ezt nem tudtam :D
2015. dec. 20. 23:19
 5/11 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy nem látunk a fejébe.
2015. dec. 20. 23:20
 6/11 anonim ***** válasza:
Akkor pont az a baj gondolom neki, hgy nem dughatott meg. :D
2015. dec. 20. 23:33
 7/11 anonim ***** válasza:
És én miért nem dughattalak még meg?
2015. dec. 20. 23:35
 8/11 anonim ***** válasza:
Mikor találkoztatok?
2015. dec. 20. 23:51
 9/11 anonim ***** válasza:

hagyjátok már a dugást, vagy menjetek a szexrovatba.

egy lány meg egy fiú nem csak dugni tud, tudtátok?

2015. dec. 21. 05:51
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha nem keresett akkor vagy arra vart h te irj neki, vagy nem erdekled annyira h irjon. Az lehet meg h vmi balesete lett es komasan fekszik a korhazban, vagy csak siman, de nincs nete, vagy meg olyan is lehet, h a foldonkivuliek nem csak Pataky Attilara utaztak, hanem ra is, es elvittek orokre, vagy elnyelte a fold, futohomokba lepett, es megszivta... Van sok opcio :)

Inkabb velem ismerkedj en megmondom ha baj van veled :)

2015. dec. 21. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!