Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik egész nap alszanak azoknak minek párkapcsolat?
11/21 A kérdező kommentje:
10. Látom, hogy alszik, együtt élünk.
Na jó, ha ez igaz, akkor többet alszik, mint a 2 évesem. Ami egy felnőttnél messze nem normális. Éjszaka alszik? Vagy valami elcseszett műszakos munkarendje van, ami alapból összeegyeztethetetlen az emberi élettel? Vagy alvásprobléma, egészségügyi gond, esetleg pszichológiai probléma (depresszió pl), szóval ilyeneket érdemes végiggondolni. Ha egyik sem, csak ennyire lusta, akkor magadnak tedd fel a kérdést, hogy minek vagy vele? Ő érthető, ha párkapcsolatra vágyik, minden ép érzelmű ember vágyik egy társra, alapvetően szociális lények vagyunk, a kérdés csak az, hogy ki van mellettünk. Ha neked ez gond, akkor beszélgessetek, ha neked is jó így, akkor meg nincs kérdés.
szept. 11. 18:00
Kimerult hagyd békén. Állandóan itt szapulod csak.
szept. 11. 18:12
14/21 A kérdező kommentje:
Nem állandóan, az alvásáról most írtam előszőr.
14, de, állandóan, vagyis napi többször évek óta. Ez nem zárja ki, hogy az alvásról először írj.
Minek vagy vele? Mi a hasznod ebből a kapcsolatból? Mert, ha ilyen rémes vele és semmi hasznod már rég dobbantottál volna. A szeretet nem játszik, ez már sokszor kiderült, tehát csak az érdek marad. Erről írj végre egyszer! Mi az érdeked? Miért nem szakítasz? Anyagiak? Mert a lakás elvileg a tied, tehát akkor a fenntartása nem menne egyedül? Elvileg a háztartást egyedül viszed, tehát nem a háztartási munkákra tartod. Kefélni se szoktatok, elvenni, gyereket nem akarsz, saját bevallásod szerint se mentek sehova, nem is nagyon beszéltek, tehát nem a jövőbeni tervek, vagy a társasága miatt "kell" neked. Csak a pénz maradt.
szept. 11. 19:04
Valami baja biztos van. Nem normális egy felnőtt embernél, hogy állandóan alszik. Én éjjel alszok 8 órát és makk egészséges is vagyok. Napközben nem is tudok aludni, pedig szellemi munkát végzek + sokat sportolok, szóval bőven elfáradok.
szept. 11. 20:23
Mondjuk mert 10 órázik minden nap és szpatod őt már évek óta... nem is értem, miért nem akar időt tölteni veled.
Tízes, a kérdező férfi.
szept. 11. 20:47
Hogy tudjanak közösen aludni. :)
szept. 14. 01:12
Én is amikor 12 éven keresztül több műszakban dolgoztam, éjszakás után szerettem délután 2-ig aludni. A kinti zajok, fény, biológiai óra miatt nehezebb nappal regenerálódni, mint éjjel. Amikor volt barátnőm, délelőtt 11-kor már felrángatott. Ha délutános voltam, este 11-re értem haza, hajnal 2-ig sex volt. Délelőttösben is éjfél előtt nem aludtam, és 4-kor keltem. Így napi 4 órával robotoltam kb egy éven keresztül, tiszta zombi lettem. Azután végre megszabadultam tőle. Aki becsületesen akar megélni, annak nem fér bele egy kapcsolat. Szeretem a munkámat, és szerencsére már nem műszakozom jó 10 éve, de nem tudnék senkivel együtt lakni akkor sem.
szept. 17. 04:56
"Mogyorózd" meg!Ha felébred-él, ha nem halott.Indulhatsz intézni a temetést!
szept. 17. 09:08
Kapcsolódó kérdések: