Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Volt olyan kapcsolatod amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan kapcsolatod amit úgy éreztél te működtetsz csak?

Figyelt kérdés
Miből érezted ezt?
szept. 11. 08:54
 1/7 anonim ***** válasza:
30%

Mikor alkoholista voltam évekig akkor úgy éreztem,hogy csak én működtetem, tartom életben a kapcsolatunkat.

Szánalmasnak éreztem magamat,mégis nehezen tudtam szabadulni a toxikus mérgező kapcsolatból.

szept. 11. 08:57
 2/7 anonim ***** válasza:
40%
Távkapcsolattól én akartam többet, ő nem volt képes semmire, sajnos csak utólag tudtam meg ezt az exével kapcsolatosan is. Kérdőjelesen ő várt volna el tőlem nagyobb áldozatot, miközben neki megmaradt volna az élete anyja kiszolgálásával és nekem lakás fele van. Ő dobbantott és az igazságérzetem miatt rohadt ügy volt, de 2 hónap után megkönnyebbültem.
szept. 11. 09:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Exemmel a kapcsolat elejen o soha nem jott at hozzam. Mindig nekem kellett menni, ha en mar nem birtam a mindennapi atmenetelt akkor azt mondta nem baj ma nem talalkozunk. Ha neki kellett volna jonnie utolso pillanatban beteg lett, eleredt az eso, nincs kedve, mast csinal inkabb. Szoval, ha en nem megyek nincs is kapcsolat pedig mielőtt osszejottunk volna kb a csillagokat is lehozta az egrol, aztan meg mar talalkozni sem jott at.

Egy masik kapcsolatomban meg a vege fele ereztem, kb csak en kerestem ot, en irtam neki en hivtam, en kedveskedtem en voltama megerto. O kb semmit nem csinalt csak letezett.

De forditva is volt amikor masok tettek meg a kapcsolatert mindent mig en semmit.

szept. 11. 09:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Persze volt ilyen.

Majdnem mindig én írtam rá, az esetek 80% ában.

Én mindig kitettem magamért, ő meg eljött találkozni büdös szájjal.

Mindig azon agyaltam hogy miért nem vagyok elég jó neki, teljesen tönkrement az önbizalmam.

Aztán eljött az a nap amikor kiábrándultam és szakítottam vele.

Akkor jöttem rá hogy semmit az égvilágon nem nyújtott , csak enni jött hozzám , zuhanyozni, meg szexelni.

Azóta már férjem van, és rájöttem hogy az exemmel azért nem működött a kapcsolat mert nem szeretett.

Most meg vagyok akármilyen is, a férjem mégis szeret.

szept. 11. 09:57
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az első kapcsolatom, ezért szakítottam végül. Közös programot csak én találtam ki, de akkor is úgy kellett könyörögni hogy eljöjjön, teljesen passzív volt.
szept. 11. 10:13
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Volt, még tini koromban. Nagyon nehêz volt neki véget vetnem. Nem keresett, mindent elfelejtett, nem teljesültek azok a dolgok, smiket szeretnék, ellenben amit ő szeretett volna, az igen.

Aztán évekkel később a férjem megcsalt, megbeszéltük, hogy mindent újrakezdünk. Én belegebedtem, ő meg továbbra is szeretőt tarttott. Hónapokra padlóra küldött.

szept. 11. 10:16
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Egyszerűen azt éreztem, hogy nem kapok vissza szeretetet. Nem is bírtam sokáig.
szept. 11. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!