Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem arról van meggyozodve és szerinte az s normális, ha minden költség(Albérlet, bevásárlás) férfi dolga fizetni egy kapcsolatban. Az ő fizetése tisztán az övé.. Az enyém közös.. Ez normális?
10
Főleg ha nem a tied a lakás, hanen a feleségé vagy közös.
At már csak megemlítem, tulajdonjogtól függetlenül sem lehet a házastársat a közös életet biztosító ingatlanból kitenni válás előtt, különben jogi következményei lesznek.
Keveset tudunk. Ki viszi a haztartast, kié az ingatlan?
10 nem teheted meg, ha közös! Joga lesz betorni, a kutya meg ha bantja, te kerulsz bortonbe egy eletrw!
Ez fura kérdés utolsó….
Na mégis ki viszi a háztartást?
Mindig a nő.
És ne felejtsük el hogy egy takarítónő is megkeres 300-at manapság.
De…… ingyen csinálják a nők.
Mosnak, főznek még a takarítás mellett.
Lenne ebből 300 ezer ftjuk, ennyit meg lehet keresni, de ezt nyújtják a pasi részére.
Aki meg fintorog egy rezsi meg albérlet költségen. Az nem 300!
15
Jah. De ilyen ferfit én mév nem lattam soha! Msx olvastam,a itt a gyakorin
Én sem találkoztam ilyen pasival, de esküszöm hogy mind azt mondja hogy szokott részt venni a házimunkában.
Még a férjem is azt mondja amikor morgok vele, hogy de ő szokott takarítani.
Hát gyerekek! Évente 2 szer biztos elpakolt amikor már nagyon cseszegettem, de csak nagy duzzogva, hogy közben mondja a magáét.
Amikor bent vagyok 24 órát a munkahelyemen és hazajövök, nem lehet lépni a rendetlenségtől, a mosatlan kidől, csupa morzsa, homok a parketta.
Ez most lett baj?
Te aztán figyeled az életed!
Nagyon nem normális!
Vagy full közös vagy megosztva de egyenlöen.
Te-albi.
Ő-bevásárlás.
Te-tv/net/villany.
Ő-víz gáz fűtés.
És így tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!