Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Milyen gyakran beszéltek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakran beszéltek a párotokkal?

Figyelt kérdés
Amikor még nem éltek együtt, csak összejártok.
szept. 5. 14:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Még hivatalosan nem vagyunk együtt, de egy pár randin már túl vagyunk. Mi minden nap beszélünk.
szept. 5. 14:42
 2/11 retektorta ***** válasza:
100%
Szerintem ha egy pár vagytok, akkor azért szokás minden nap beszélni.
szept. 5. 14:50
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván mindennap.
szept. 5. 14:58
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha nem tudtok találkozni, akkor azért pár szót érdemes váltani minden nap.

Mi beszéltünk minden nap, mikor kezdett kevesebbet keresni tudtam, hogy vége lesz. Így is lett.

szept. 5. 14:58
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindennap felhívjuk egymást. Ha nem történt velünk semmi izgalmas, vagy nincs aktuális téma, akkor is 5 percet beszélünk általában. nagyjából az a nagyon minimum. De általában 40-60 perc között szokott inkább lenni
szept. 5. 15:02
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Általában 6 körül érünk haza mindketten , utána szoktunk.
szept. 5. 15:13
 7/11 anonim ***** válasza:
69%
Én szerintem csak videó meg mémeket küldözgetek neki, nem vagyok nagy chatelgetős. De szerintem olyan a 2-3 naponta tuti szokott valamelyikünk jelentkezni, ha addig nem találkoznánk.
szept. 5. 15:37
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Mikor még nem éltünk együtt, akkor minden nap, amikor hazaértünk munkából/suliból, onnantól lefekvésig kb.
szept. 5. 15:45
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm
szept. 5. 17:07
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi is amióta ismerjük egymást, minden nap beszélgetünk, chaten lógtunk álló nap. Aztán összeköltöztünk, és ez megmaradt, egész nap beszélgetünk, ha együtt vagyunk, szóban (amennyire a gyerekek engedik), ha nem vagyunk egy légtérben, akkor írásban. Mi a tipikus "egymás hátsójában lógnak" pár vagyunk, és nekünk ez tökéletesen megfelel :D
szept. 5. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!