Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális szó nélkül hagyni?
Együtt élünk 6éve, külön kasszán. Ő költözött hozzám, a lakással kapcsolatban mindent én fizetek.
Ő hozta fel hogy kellene klíma a lakásba. Én nem tetettem volna de átgondoltam és rá bólintottam. Megcsinálták, kifizettem de annyit nem kérdezett hogy mennyi volt vagy valami..
Akar marad a klima akar nem ha a parom akarja akkor fizesse is ki. Plane ha nekem nincs igenyem ra.
Bar ebben az esetben nem szereltettwm volna be.
Csakhogy az életben vannak más kiadások is!
Ezeket ki fizeti? Kaja, tisztító szerek, benzin, biztosítás, pipere cuccok, ruha, nyaralás, stb.
A külön kassza úgy a legegyszerűbb, ha mindketten tesztek bele X forintot havonta,
Akkor meg nem itt kell hisztizni, hanem gondold át, hogy neked megéri-e így. Aztán ha nem, akkor szakíts.
Ő nagyon sokat spórol rajtad kérdező. Egy normális albi 150e/hó + rezsi. Azzal hogy nálad lakik és kb semmit nem fizet ő jár jól.
Igaz én nő vagyok, de ha saját lakásom lenne és úgy állna, hogy hozzám költözik elvárnám, hogy fizessen. Lehet el sem mondanám, hogy saját. Engem utólag bántana, hogy kb ingyen lakott nálam és még én fizetem a drága kajákat. Esetleg nem is csinál házimunkát annyit, mint én. Ezek fontos dolgok.
Nálam ez esetben a következő történne:
Ha az ő kívánalma mentén kerülne be a klíma akkor ő fizetné. Ha szakítunk és eltávozik akkor vagy marad és semmit se fizetek mivel ő élvezte azt amit ő akart, avagy saját költségén eltávolíttathatja. A lényeg hogy én ebbe egy forintot nem fizetnék soha.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!