Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párom nem tud főzni, de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem tud főzni, de nem akar változtatni... Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Lassan egy éve lakunk együtt a párommal. A házimunkák nagy részét én végzem kivéve- a főzést. A probléma ott kezdődik hogy szegénynek nem annyira megy a dolog, de minden áron ő szeretné csinálni. Receptet nem hajlandó használni, mindig saját kútfőből alkot valamit. Ha valamit segíteni/tanítani akarok neki esetleg, azt rendes' sértésnek veszi, inkább megcsinálja 20.alkalommal is rosszul ugyanazt a levest/tésztát, igazából bármit. Sokat pazarlunk is emiatt, vagy azért mert végül egyikőnk sem eszi meg, esetleg mert egy már elkészített összetevőt ami megmaradt, nem használ(unk) fel később.

21/F

szept. 1. 00:35
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Akkor főzz te és esetleg vigye ő a háztartást? Bár amúgy nem értem, amíg nem tudtam mit hogy kell, addig gugli volt a barátom. Ő miért nem keres rá a receptre?
szept. 1. 00:40
 2/9 anonim ***** válasza:
80%
Főzzetek közösen, hátha úgy jobban megy.
szept. 1. 00:41
 3/9 anonim ***** válasza:
80%
Ha jól főzne sem kéne mindig ugyanazt ennetek. Mondd meg, hogy te mást kívánsz, mint amit ő kigondolt, és főzd meg magadnak.
szept. 1. 01:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
És ezt így miért nem mondod meg neki? Nincs annyi esze hogy ne pocsékoljon vagy túlságosan nagy az egója ahhoz hogy ő bárhonnan bárkitől segítséget fogadjon el? Mert az ilyen emberen akkor nem lehet segíteni. Én a helyedben ezt megmondanám neki hogy vagy használ segítséget vagy vásároljon a saját pénzéből amit kidobhat mert neked eleged van ebből és főzzél saját magadnak külön ő meg egye meg a moslékját. Ha ezt sem lehet vele megbeszélni meg fel sem fogja azt amit mondassz ráadásul te végzed a nagyja házimunkát is akkor nem értem mi a frászt keresel még egy ilyen ember mellett.
szept. 1. 06:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Közös főzés mindig jó
szept. 1. 08:30
 6/9 anonim ***** válasza:
34%
Ilyen otthoni munkamegosztasban egy eletet le tudnek elni. Szerintem probalna viszonozni ,de vilagositsd fel ,h mashogy is lehet..
szept. 1. 09:05
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor fizesse ő az összes hozzàvalót aztán majd ràjön...
szept. 1. 09:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Hagyd el.
szept. 1. 13:02
 9/9 anonim ***** válasza:
46%

Magyarul kontárkodik, ráadásul változtatni sem akar.

Felejtős. Bármennyire szeretek valakit, ezt a fajta "én jobban tudom mindenkinél, akkor is ha elbszom" mentalitást nem viselem el.

szept. 3. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!