Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem tud főzni, de nem akar változtatni... Mit
tegyek?
Figyelt kérdés
Lassan egy éve lakunk együtt a párommal. A házimunkák nagy részét én végzem kivéve- a főzést. A probléma ott kezdődik hogy szegénynek nem annyira megy a dolog, de minden áron ő szeretné csinálni. Receptet nem hajlandó használni, mindig saját kútfőből alkot valamit. Ha valamit segíteni/tanítani akarok neki esetleg, azt rendes' sértésnek veszi, inkább megcsinálja 20.alkalommal is rosszul ugyanazt a levest/tésztát, igazából bármit. Sokat pazarlunk is emiatt, vagy azért mert végül egyikőnk sem eszi meg, esetleg mert egy már elkészített összetevőt ami megmaradt, nem használ(unk) fel később.
Akkor főzz te és esetleg vigye ő a háztartást? Bár amúgy nem értem, amíg nem tudtam mit hogy kell, addig gugli volt a barátom. Ő miért nem keres rá a receptre?
szept. 1. 00:40
2/9 anonim válasza:
Főzzetek közösen, hátha úgy jobban megy.
szept. 1. 00:41
3/9 anonim válasza:
Ha jól főzne sem kéne mindig ugyanazt ennetek. Mondd meg, hogy te mást kívánsz, mint amit ő kigondolt, és főzd meg magadnak.
szept. 1. 01:58
4/9 anonim válasza:
És ezt így miért nem mondod meg neki? Nincs annyi esze hogy ne pocsékoljon vagy túlságosan nagy az egója ahhoz hogy ő bárhonnan bárkitől segítséget fogadjon el? Mert az ilyen emberen akkor nem lehet segíteni. Én a helyedben ezt megmondanám neki hogy vagy használ segítséget vagy vásároljon a saját pénzéből amit kidobhat mert neked eleged van ebből és főzzél saját magadnak külön ő meg egye meg a moslékját. Ha ezt sem lehet vele megbeszélni meg fel sem fogja azt amit mondassz ráadásul te végzed a nagyja házimunkát is akkor nem értem mi a frászt keresel még egy ilyen ember mellett.
szept. 1. 06:59
5/9 anonim válasza:
Közös főzés mindig jó
szept. 1. 08:30
6/9 anonim válasza:
Ilyen otthoni munkamegosztasban egy eletet le tudnek elni. Szerintem probalna viszonozni ,de vilagositsd fel ,h mashogy is lehet..
szept. 1. 09:05
7/9 anonim válasza:
Akkor fizesse ő az összes hozzàvalót aztán majd ràjön...
szept. 1. 09:15
8/9 anonim válasza:
Hagyd el.
szept. 1. 13:02
9/9 anonim válasza:
Magyarul kontárkodik, ráadásul változtatni sem akar.
Felejtős. Bármennyire szeretek valakit, ezt a fajta "én jobban tudom mindenkinél, akkor is ha elbszom" mentalitást nem viselem el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!