Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözés helyett a távkapcsolatot választotta?
22 évesek vagyunk, 3 éve együtt. Én most fejeztem be az egyetemet, és dolgozni szeretnék aminek a lakhatását már nem támogatnák a szüleim, neki még van egy év az egyetemből. Pesten tanultunk eddig, én albérletben, ő koliban.
Ha együtt bérelnénk egy garzonlakást, még meg tudnám engedni, hogy Pesten maradjak dolgozni, de mivel ő még maradna a koliban (pénzügyileg nem lenne gondja a közös albérlettel, de még a kolis életet akarja élni) haza kell költözzek a szülővárosomba, mert ott olcsóbb a lakhatási lehetőségem. Emiatt kb csak kéthetente hétvégén tudnánk találkozni.
Szerintetek ez még rendben van? Én nagyon szeretnék vele lakni, de ő visszautasította, és nem érti meg hogy nem tudom fizetni továbbra is az albérletet.
A legtobb pasi magának kaparja a gesztenyŵt nem a parjával akar közösen semmit.
Majd ha meg egyedul házat is vennél amibe nem tett bele semmit meg beleülne..
Sajnos lassan én is ezt érzem, hogy valamennyire ki vagyok használva ebben a kapcsolatban...
Egyébként én vagyok a nő.
Azzal nyugtatott, hogy 1-2 év múlva, mikor ő is dolgozik majd, összeköltözhetünk. Nem tudom mit tehetnék, mert távkapcsolatba se szeretnék lenni, és az idegenekkel való közös lakásbérlés miatt voltak már rossz tapasztalataim.
Emiatt nem szakítanék vele, mert nagyon szeretem, és másképp minden redben a kapcsolatunkkal..
"és másképp minden redben "
Mi a ménkű van rendben, ha nem akar veled élni?
Sajnálom, hogy ezt írom, de szerintem nem tervez veled... Vagy túl jók a kolis bulik, és mondjuk akkor 2 hétig élvezheti a szabadságot, ha érted mire gondolok...
Persze még nagyon fiatalok vagytok, és lehet hogy ez így normális, hogy - valószínűleg - az első komolyabb kapcsolatnál még nem kell feltétlenül összebútorozni.
Én a helyedben megfontolnám a szakítást, mert a 2 hetente kapcsolatnak nincs értelme, ha egyébként lenne más megoldás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!