Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Párommal együtt élünk 2 és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párommal együtt élünk 2 és fél éve az én lakásomban (panel), viszont beleszól, h hány macskát, és kutyát tartsunk..... Múltkor is mondta, h mivel már van 1 kutyánk, és 2 macskánk, így több már ne legyen, max kihalási alapon.... Ez normális dolog?

Figyelt kérdés
aug. 21. 13:42
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
29%

20

Magasról nem érdekel mit gondolsz a véleményemről. A kérdező biztosan nem olyan buta hogy menhelyet csináljon a lakásán plusz akármit is mondassz semmi joga nincs bele szólni hogy más mit hogy csináljon a saját tulajdonán. Ha oda költözik akkor fogadja el hogy a kérdező segíteni fog mondjuk egy bajban lévő állaton és haza viszi. Nyomorult egy világ ez ahol már ezt is megszabja a párom hogy a saját lakásomban segítsek egy árva kutyán mondjuk....

okt. 13. 08:58
 22/28 anonim ***** válasza:
53%
Ja, látom tényleg akármit mondok én is, más is, mert olyan sötét vagy hogy úgysem jut el a tudatokig semmi más, más ember helyzete aki itt szerepel a kérdésben, csak a te lemezed ami megy a fejedben. Kezeltesd magad.
okt. 13. 12:46
 23/28 anonim ***** válasza:
35%
21 neked többet ér az a kutya mint a saját párod. Hiába vagdalkodsz, te vagy itt a problémás. Van egy párod akit szeretsz, vagyis legtöbben olyan emberrel alkotnak párt és akkor neki a közös otthonban nem lehet véleménye olyan dolgokról amik kihatnak a közös életetekre? Még jó, hogy van a kutya, legalább valakit emberszámba nézel. Mert a párod a te ingatlanoban egy senki.. Ezek szerint lehetne akár allergiás is a kutya szőrre, ha te úgy döntesz akkor nincsen beleszólása mert tiéd az ingatlan, legfeljebb fogja a cuccát és menjen, a kutya marad. Remélem a párod is olvassa ezeket. De fogadni mernék, hogy vagy nincsen párod vagy egy szarkupac kapcsolatban élsz mert aki szereti a párját az biztos nem küldi a p.csába egy kutya miatt.
okt. 13. 13:20
 24/28 anonim ***** válasza:
44%
23 vicces vagy 😂 ha van egy kutyám macskam biztos nem fogok megválni egyiktől sem csak mert allergiás a szőrére. Vegyen allergia gyógyszert. Én is az vagyok szedek is rá és semmi bajom. Fogyatékos....
okt. 13. 13:31
 25/28 anonim ***** válasza:
50%
24 vicces te lennél ha nem katasztrófa lennél. Szóval igaz, nincsen párod. Mondjuk az egészség szerintem fontosabb mint egy kutya, macska, persze neked nem. Csak szólok, hogy sok sok ember igenis "igazodik" a párjához a kapcsolathoz, sok ember munkát vált ha mesze lekik és kapcsolatot alakít ki, átköltözik a kapcsolat érdekében, lemond dolgokról mert ha változtatni kell fontosabb a kapcsolat mint mondjuk egy hobbi vagy más dolog amit valami okból nem tud összeegyeztetni a kapcsolattal.. De hát te ilyen vagy.. Ezért élsz két állattal és nem egy szerető emberrel.
okt. 13. 13:41
 26/28 anonim ***** válasza:
27%
De képzeld el van párom :) de nem kötelességem neked magyarázkodni. Te vagy az az ember aki minden egyes kérdésnél beleköt valamibe. Szerinted mindent is fel kell adni egy kapcsolatért. Sose legyen neked gyereked se mert az új fasz elveszi az eszed és azokat is eltakarítod az életedből. Na de hát hülyékkel nem lehet vitatkozni :)
okt. 13. 14:08
 27/28 anonim ***** válasza:
51%
Kutyás és nem kutyás álláspontja. Sosem fognak egy véleményen lenni.
okt. 13. 14:14
 28/28 anonim ***** válasza:
86%
Hát igen, itt derül ki, hogy kinek mi a fontosabb, a párja vagy a macskája/kutyája. Én mondjuk biztos nem élnék együtt olyan valakivel, akinek egy állat fontosabb, mint a párja. Úgyhogy ha ennyire nem értékeled a párod, akkor jobb is, ha nem tartasz és élsz tovább egyedül az állataiddal, mert azok legalább nem szólnak vissza.
okt. 13. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!