Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mostani barátom miért nem tud parancsolni magának? Miért falja fel azt is,amit nekem vesz? Ha nem kínálom meg valamivel,amit én kaptam tőle, abból is törvényszerűen vesz magának. Ha azt mondja,nem bírja már megenni,akkor is megeszi,utána hisztizik.
Ezért kell a Fideszre szavazni
Hogy rendesen az ételen kell már fillért ba szni annyira nincsen pénze senkinek.....
Vannak akik nagyétvággyal születnek. Állatokban is tudok ilyenről. Már születéskor is "falnak" szinte és babakorukban se azt kell már nézni hogy hízik e eleget a baba havonta hanem hogy már vissza kell venni, mert megterheli a szivét a túlsúly.
Meg láttam is hogy egy kutyának lett több kölyke es az egyik mindig falt degeszre ette magát állandoan és állandoan bazi hatakmas volt a hasa is meg fetrengett. A többi kölyke egyik sem volt ilyen.
*De amugy enélkul is a ffiak gyomra feneketlen sajnos. Egy lovat is megennének ugy hogy aztán vacsorára kopog a szemuk a megint es bezabálnak egy tepsi kaját is.
Nem tudom egy olyan anya akinek csak fiai vannak meg férje hogy bírja hogy kondérnyi kajákat kell főznie.
Keményen függő.
Volt ilyen kollégám, kilónyi édességet befalt csak úgy munka közben, észre sem vette. Ügyfélnél voltunk, ki volt téve a cukorka egy tálba, egyedül eltüntette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!