Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha két ember nincs egy életszí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha két ember nincs egy életszínvonal szinten akkor törvényszerű, hogy a szegényebb lehúzza? Vannak pozitív példák erre, hogy a szegényebb feljut arra az életszínvonal szintre?

Figyelt kérdés
2024. jún. 5. 20:43
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem ez tünik így. Nekem mindov átlagbérem van de nem egyszer hozott azembe a sors olyan pasikat barátnak akik 5ször annyit is keresnek.

Én egy rakat lenézést önbecsülésrombolást kaptam csam tőluk, segitséget meg soha..

Szóval nem én húztam őket le, hanem ők engem az életemről is.

Nem egy volt aki az ajándék értékét nézte csak ha kap szulinapra, meg állandoan "rugsosnának" legyek akár vállalkozó de miert nem, bezzeg az exe ugye, meg milyen szánalom vagyok már hogy hó végén nekem nincs, meg egyél főztem "nehogy nálam halj éhen", meg ezek mentek.

2024. jún. 5. 20:50
 2/9 anonim ***** válasza:
45%

Sajnos minél több pénzt keres valaki, annál jobban kiég belőle az emberek iránti érzelem, pl törődés, hála stb stb.

Sajnos a pénznek van egy ilyen negatív tulajdonsága, eltorzítja az embert, de nagyon.

2024. jún. 5. 20:53
 3/9 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem is. Minel több valahol pénz annál nagyobb az önzőség is.
2024. jún. 5. 20:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Mindkét helyzetre van példa. AZért mondjuk a szegényebb lehúzza a másikat meredek, de mivel benne van, hogy elkótyavetyélik a manit kölcsönösen, így bármi lehetséges.
2024. jún. 5. 22:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem szegény pasival rossz tapasztalatom van.

Elegem lett abból hogy mindenkit szídott akinek volt pénze.

Szerintem gyerekkorában bebeszélték neki a szülei hogy a gazdag emberek mind gonoszak, tisztességtelenek és bántalmazóak.

Teljes meggyőződéssel mondta ezeket…..vagy így akarta elhinteni hogy ő milyen jó ember , mert szegény…..

Gazdag nem vagyok , de okosabban költök mint ő, így kihasznált.

Hozzám járt kajálni, és soha nem hívott meg egy moziba sem. Egy szál virágot sem kaptam tőle .

Hosszútávon nem maradtam volna vele, mert már kezdte hogy többet dolgozzak, keressek jobban, szexszel kellene pénzt keresnem stb.

Na ez volt a megalázó…..

Nem akart ő tenni semmit, semmit hogy jobb legyen ,pedig dugig volt adóssággal.

Mégis azt akarta hogy én keressek többet mint amennyit keresek, nem azon törte a fejét hogy ő hogyan tudna többet keresni.

Rafinált pali volt, de szerencsére kiábrándultam és szakítottam.

Sajnos a szerelem érzése el tudja kalibrálni az embert átmenetileg.

2024. jún. 5. 22:19
 6/9 anonim ***** válasza:
86%

Sajnos egyet kell értsek az 5-el. A legtöbb megkeseredett, irigy, szerintük akinek van pénze csak azért van, mert MIND lop, csal,hazudik, jól helyezkedik, ha nő akkor meg még sz*p is, bezzeg az ő isten adta tehetségét nem fizetik meg.

Ja, és mind lelketlen, érzéketlen. Mint ahogy itt is írta egy versenyző.

2024. jún. 5. 23:46
 7/9 anonim ***** válasza:
56%
Általábqn a gazdag húzza le a szegényt is. Nem egy csak ingyenél a masikon meg stb.
2024. jún. 6. 05:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Most ellenpéldaként akkor mondom a mi esetünket: a férjem sokkalta többet keres, mint én, de amellett, hogy ez őt sosem zavarta, engem világéletemben támogatott, motivált, segített azokban a karrierdöntésekben, továbbképzésekben, ami oda vezetett, hogy most már nekem is jó fizetésem és karrierlehetőségeim vannak. Nyilván közös kassza, szóval közös érdek, hogy mindketten jól keressünk, de azért engem sem zavar, hogy nem függök tőle teljes egészében, ha esetleg elhagyna sem kéne drasztikusan lejjebb adnom az életszínvonalamból.
2024. jún. 6. 08:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Én jobban keresek a barátomnál, de ő sohasem próbált meg lehúzni, sőt állandóan engem helyez maga elé, még azt a picit is állandóan meg akarja osztani velem, amilye van. Nála jobb embert nem is találhattam volna:)
2024. jún. 6. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!