Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miben kellett változnod még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben kellett változnod még ha csak kis mértékben is?

Figyelt kérdés

Olyan dologban ami fontos volt a párod számára és te igyekeztél emiatt megtenni.

Hagyjuk ezt a szeret és elfogad olyannak amilyen vagyok, meg nem akart megváltoztatni dumát.

aug. 3. 19:12
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Képzeld nem akart...
aug. 3. 19:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Engem akart, elegem lett, kiléptem. Soha nem tudtam megfelelni, elérni a "kívànt szintet".
aug. 3. 19:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nőként kissé rendetlen vagyok. Nem durva szinten, de fordítanom kellene időt arra is, hogy mondjuk a reggeli rohanásban elpakoljak magam után.
aug. 3. 20:08
 4/6 anonim ***** válasza:
74%

Nem szereti a sminket, műkörmöt, ezekről könnyedén lemondtam a kedvéért. Neki a festetlen, hosszú haj tetszik. Ebben ő engedett, elfogadta, hogy én a rövid, szőke hajjal érzem magam jól. Ez áll jól, meg 15 évesen kezdtem el őszülni. A saját hajszínem rettentően öregít.

A röbbi is ilyen apróság volt. Hol sikerült, hol nem. De ezek egyike se szakítóok. Például rászoktatott, hogy járjak ki vele én is a kedvenc kézilabda csapata meccseire. De arra például nem tudott rávenni, hogy horgászni is menjek vele. A pólóira nagyon kényes, azokat egyféle módon lehet kiteregetni és behajtogatni a szekrénybe. Így mindet így csinálom. Félreértés elkerülése végett: ugyanúgy mos, tereget és vasal, felváltva csináljuk.

Igazából inkább úgy mondanám, hogy összecsiszolódtunk. Át első évben volt még ezekből pár egyezkedés, hogy ki mit hogy csinál és miért. Amire úgy gondoltuk, hogy jó, azt átvettük. Aztán idővel, kb az első év végére meglettek a saját szokásaink, napirendünk, zökkenőmentesen működik 6 éve.

aug. 3. 22:01
 5/6 anonim ***** válasza:
53%
Én, amennyire azt az élet engedi, mindig szociálisan inaktív, introvertált voltam, vagyok. Ezen, bár nagyon nehéz, minimálisan kellett változtatnom mióta van párom. 1-2 családi eseményre így el kell mennem vele évente, és ezt az ő kedvéért teszem, mert egy kapcsolatban nem lehet mindig csak az, amit az egyik akar.
aug. 5. 01:47
 6/6 anonim ***** válasza:
60%

Engem is akart - nem véletlenül ex.

A vőlegényemmel viszont már 8. éve élünk együtt, pontosan azért, mert nem akarjuk megváltoztatni a másikat, hanem elfogadjuk olyannak, amilyen.

Apróbb kompromisszumokat kötünk, ez természetes, de ez csekélység.

aug. 10. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!