Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nem szeretnék összeköltözni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretnék összeköltözni a barátommal?

Figyelt kérdés

Sziasztok, nagy dillemában vagyunk.

Mindketten most megyünk Szegedre egyetemre és kollégiumot, albérletet is néztünk. Én valószínűleg nem fogok bekerülni kollégiumba így a szüleimmel rákapcsoltunk arra, hogy esetleg lakótársat keressek és szobát béreljünk.

Barátomnak elmondtam és feldobta, hogy költözzünk együtt, egy albérletbe. De nem szeretnék vele összeköltözni, 19 évesek vagyunk, mindössze 4 hónapja vagyunk együtt, és már ez idő alatt voltak kisebb-nagyobb problémáink. Ő ezen megsértődött, mondván hamarabb összeköltöznék valami random lánnyal mint vele.

Most tényleg össze kéne költöznöm az 1. barátommal 4 hónap után?

Neki van igaza és ezt így kéne tenni?

júl. 30. 15:24
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
62%
Már az is intő jel, hogy ezen megsértődött.
aug. 2. 09:05
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Érdekesek a válaszok.

Most akkor képzeljük el, hogy egy srác kiír ide egy kérdést, amiben leírja, hogy négy hónapja vannak együtt a barátnőjével, egy városba fognak költözni, de a lány inkább egy idegennel költözik össze, mint vele.

Szinte látom magam előtt a kommenteket, hogy tuti félrek*r és tuti nem szereti a párját.

Írom ezt nőként úgy, hogy elég sok időt töltök itt fent az oldalon és látom, hogy mennyit számít, milyen nemű ember ír ki kérdést és milyen nemű válaszolók jelennek meg.

aug. 2. 09:13
 23/25 anonim ***** válasza:
76%

"Egyszerűen annyiról van szó, hogy nagyon ragaszkodó és ez ebben is megnyilvánul és nem tudom, hogy ez a normális,vagy az, ahogy én látom."

Mindkettő normális, csak más. A szerelmes ember, főleg ilyen fiatalon, még képes könnyen túlzásokba esni, elviszi a hév. Nincs ezzel semmi baj, ez is teljesen normális. De az is normális, ha valaki nem hagyja magát befolyásolni és nem hoz hirtelen döntéseket, csak mert szerelmes és fiatal, hanem előrelátó, megfontolt, stb. Személyiségtípus, nem normalitás kérdése. Ha meg tudjátok oldani, tudtok kompromisszumot kötni, akkor jó, ha nem tudtok, akkor meg úgyis halálra ítélt a kapcsolat, összeköltözés ide vagy oda.

aug. 2. 09:34
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
22: Szinte én lennék az egyetlen más véleménnyel és le is lennék pontozva. Vagy mi ketten együtt lennénk. Ha csak dióhéjban írná le, én kérném a teljes történetet.
aug. 3. 16:56
 25/25 anonim ***** válasza:
"Nem szeretnék összeköltözni a barátommal" - Akkor ne költözz össze vele. Ennyire egyszerű a döntés.
szept. 20. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!