Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szép nővel máshogy bánnak egy kapcsolatban, vagy nem a külsőn múlik?
Figyelt kérdés
júl. 28. 23:58
1/12 anonim válasza:
Abszolút nem a külsőn múlik. A világ legszebb nőjét is megverhetik, megcsalhatják minden nap, és a legelőnytelenebb külsejűt is hordozhatja egy férfi a tenyerén. Semmit nem jelent.
2/12 anonim válasza:
Inkabb egy aranyos novel bannak maskeppen.
3/12 anonim válasza:
Egyszer azt hallottam, hogy még a legszebb nőket is és lehet benne valami. Személyiségfüggő kivel hogy bánnak. Lehet a férfi is egy elviselhetetlen, de egy szép nő is.
4/12 anonim válasza:
Még csak azt sem mondanám, hogy személyiségfuggo. Vonzo no vagyok, jo természettel, de voltak, akik ezt rendesen ki is hasznaltak…
5/12 anonim válasza:
Mindenképpen igen.Attól függ milyen partnert fog ki/választ a nő.
Ha egy épeszű, rendezett életű férfit, akkor jobban meg fogja becsülni és többet fog neki adni, mint egy csúnya nőnek tenné.
Ha egy kisebbségi komplexusos csórót fog ki, akkor szarabbul fog vele bánni, mint egy csúnya nővel, mert akkor az lesz a célja, hogy leépítse az önbizalmát, tönkretegye az ő életét is.
6/12 anonim válasza:
Nem a külsőn múlik, hanem azon, hogy mennyire értelmes és elviselhető a nő.
7/12 anonim válasza:
Shakirat is megcsalta a férje (jól ki is buktam rajta😀). Azt nem tudom milyen ember, de egy gyönyörű nő. Szóval?
8/12 anonim válasza:
Ez csak az adott férfitől függ. Van, aki mindent IS elnéz egy szép nőnek csak azért, hogy vele maradjon és megfektethesse; van, aki meg tök mindegy, milyen a nő, ugyanúgy bánik vele. Én az esetek többségében azért azt látom, nem garancia az örök boldog életre párkapcsolatban a szépség, ugyanúgy megcsalják őket, ugyanúgy perelnek velük stb.
9/12 anonim válasza:
A legszebb nőt is unja valaki (ez egy régi közmondás).
10/12 anonim válasza:
Nem a nő a lényeg, hanem a ffi. :)
Ha barom, akkor barom. Mindenkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!