Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözéskor tényleg sok ez, amit szeretnék, hogy fizessen?
“ erre teljesen kiakadt, hogy fordított esetben, ha lenne saját lakása, ő biztosan nem kérne tőlem pénzt.”
Magyarázd meg neki, hogy nem bérleti pénzről beszéltél, hanem rezsiről…Víz,-gáz,-áramfogyasztás, szemétszállítás, ha van közös költség, tv-net előfizetés, amiket bizony ha odaköltözik ő is használ, és igen, semmi sincs ingyen, miért is te fizessed egyedül? Jó, most egyedül élsz, de ha ketten lesztek akkor ő csak él mint Marci Hevesen? Vagy hogy gondolta? Ezek megélhetési költségek.
Gondolom otthon sem ad bele ilyesmibe….
Ha nem érti meg, akkor kalap kabát… De úgy be be engedd, hogy élősködik rajtad.
11 Magyarázd meg egy légynek, hogy szálljon le rólad és a dinnyédről. Mamahoteles csóró xarrágónak?
F
Kiakadt azon, hogy neki is hozzá kell járulnia azokhoz a költségekhez, amik okozásában neki is része lesz? Ezt hogy képzelte? Odaköltözik, és eltartod, mint apu és anyu? Akkor maradjon csak a se.ggén, azzal meg kár dobálózni, hogy mi lenne, ha neki is lenne lakása...mert nincs, és nincs abban a helyzetben, hogy véleményt mondjon.
Örülj annak, hogy legalább előre kiderült a mentalitása. Én nem voltam ilyen szerencsés, annó volt olyan párom, akinek jóhiszeműen hagytam,hogy hozzám költözzön, és lakva derült ki, hogy esze ágában sincs semmibe beszállni, nemhogy az nem volt neki természetes, hogy semmi nincs ingyen, és neki is fizetnie kellene, hanem még rendszeresen kizabált mindent, amit talált, de sose vett semmit, soha egy fillért nem tudtam tőle a számlákba kérni, de fogyasztani azt tudott....alig tudtam megszabadulni a parazitától.
Na lássuk, mi is tartozik a rezsibe: víz, gáz, áram, közösköltség, internet. Ezeknek a mértéke, még ha sokat is fogyasztotok, durván olyan 60 ezer Ft. Tehát 30 ezer Ft lenne részéről, hogy össze tudjatok költözni. Ha ez neki sok, akkor nincs miről beszélni. És mi lesz az élelmiszerek vásárlásával? Mit fog szólni, ha mondjuk festeni akartok, vagy venni egy mosógépet? Akkor is itt fog problémázni?
Én a helyedben dobnám ezt a fiút/lányt. Megmondanám, hogy akkor nincs miről beszélni, ha ennyire nem akar anyagi áldozatot hozni a kapcsolatért.
(Amúgy Pesten egyaránt létezik még 200 ezer alatt albérlet?)
Most biztos 0%-ra le leszek pontozva, de egyáltalán nem érdekel.
Én a páromnál élek és nem kell fizetnem a rezsibe semmit. Én akartam az elején, mondtam, hogy így ingyenélőnek érzem magam, de ő kitarzott mellette, hogy ne fizessek, kitudja fizetni egyedül is bőven, nincs rászorulva a 20-30 ezer forintomra. Tudja, hogy én is lakást akarok venni, így "segít", hogy jobban gyűljön.
Nekem ez nagyon jól esett/esik, és tudom, hogy ritka az ilyen férfi.
Amúgy ha megyünk valahova mindig felesbe fizetünk, eljárok bevásárolni, ez tényleg egy gesztus a részéről ami baromi jól tud esni.
Bár én biztos nem akadtam volna ki ha fizetnem kell, ez valóban furcsa, de lehet nem kell első körben elítélni.
Ha mentek valahova fizet valamit? Vagy a kosztpénzről mi a véleménye?
Eszem ágában nem lenne NEM elkérni a rezsi felét és a bevásárlás felét. :D Teljesen alap, hiszen "csak" összeköltöztünk épphogy, nem házasok vagyunk stb.
A "párod" ingyen akar héderelni nálad, az a nagy helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!