Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért én vagyok a hibás ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért én vagyok a hibás ha nem mondom mit főzzön?

Figyelt kérdés

Barátnőm akkor nem is főz. Azt mondja nem tudja mit, pedig a netet bújja és én nem mondtam mit főzzön.

Eddig az volt a baja hogy ő nem főzhet, mert mindig kapunk kaját. Ha úgy alakul hogy mégse akkor se főz, pedig akkor ott az esély fozhetne..

Lassan két hete itthon van egy gyors vegetás levest főzött eddig.

Nekem evidens az hogy legyen főtt étel ez alap feladat és fontos. Ő is olyan családból jött ahol minden nap szinte főtt kaja volt, mert alap teendőnek tartották hogy legyen főzve. Nekem a családhoz hozzá tartozik hogy legyen főzve, ez is egyfajta gondoskodás mód.

Így hogy akar csaladanya lenni. Még ebben is én irányítsak?

2024. júl. 22. 18:50
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Én is szoktam főzni. De ő mondta hogy ő szeretne majd főzni ha össze költözünk. Bevásárolok és végzem a házimunkát ugyanúgy.
2024. júl. 22. 21:46
 12/16 anonim ***** válasza:
61%

Te meg azt mondtad, hogy majd lesz gyerek. Meg eljegyzés, esküvő, közös otthon, ásó-kapa-nagyharang. Te ebből mit tartottál be? Semmit! Ehhez képest semmiség, hogy fulladozás közben nem főzőcskézik.

Amúgy eddig nem az volt, hogy neki főznie se kell, mert anyuci visz kaját? Vagy ő is csak akkor tud odapofátlankofni, ha útban van? Mikor kéne a pici fiàra főzni, akkor nem tud?

2024. júl. 22. 21:58
 13/16 anonim ***** válasza:
75%

Arra azért kíváncsi vagyok, hogy mikor megkérdez, hogy mit főzzön, arra te mit válaszolsz. Gondolom a szokásos “nekem mindegy”-et. De ha “nekem mindegy”-et (tehát bármit) főz akkor meg nem tetszik neked, te nem azt akartál volna enni. Egyébként is rohadtul nehéz olyan kaját főzni ami mindenkinek megfelel és változatos étrendet kialakítani, hogy ne egyhangú legyen az étkezés. Mi mindig összeülünk a párommal és átbeszéljük, hogy melyik nap, mi legyen a kaja. Ezt nem próbáltátok még?

“Eddig az volt a baja hogy ő nem főzhet, mert mindig kapunk kaját. Ha úgy alakul hogy mégse akkor se főz, pedig akkor ott az esély fozhetne..,,

Ezt melyik ujjából szopja ki, hogy mikor kaptok kaját és mikor nem? Így is nehéz készülni a hétre, hogy pl. kedden random kaptok kaját de az is lehet, hogy egész héten nem kaptok. Nálunk egyszer fordult elő, hogy egyik nap random küldött a párom anyja kaját és rohadt ideges lettem, mert főztem aznapra és konkrétan ki kellett dobni, mert mire odaértünk volna, hogy megesszük addigra már ki kellett dobni, mert nem állt el. Anyukámmal mi előre megbeszéljük, hogy mit csinál a héten és kérünk-e belőle, így tudom, hogy melyik nap nem főzök.

Mondod ezt a családanyás történetet, de te vagy aki egy ilyen egyszerű dolgot nem tud megmondani a párjának, hogy mi legyen a kaja… Arra meg végképp kíváncsi lennék, hogy mennyit és mit segítesz neki otthon? Vagy csak követelőzni tudsz vele szemben?!

2024. júl. 22. 22:03
 14/16 anonim ***** válasza:
81%
Akkor főzzél te ha ennyire fontos.
2024. júl. 22. 22:47
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

F: Mit főzöl máma barátosném?

N: Neked?semmit!

F: jóvanakkor megbeszéltük :(

2024. júl. 22. 23:34
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Főzz Te, Neked ugyan annyira feladatod.
2024. júl. 23. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!