Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért én vagyok a hibás ha nem mondom mit főzzön?
Barátnőm akkor nem is főz. Azt mondja nem tudja mit, pedig a netet bújja és én nem mondtam mit főzzön.
Eddig az volt a baja hogy ő nem főzhet, mert mindig kapunk kaját. Ha úgy alakul hogy mégse akkor se főz, pedig akkor ott az esély fozhetne..
Lassan két hete itthon van egy gyors vegetás levest főzött eddig.
Nekem evidens az hogy legyen főtt étel ez alap feladat és fontos. Ő is olyan családból jött ahol minden nap szinte főtt kaja volt, mert alap teendőnek tartották hogy legyen főzve. Nekem a családhoz hozzá tartozik hogy legyen főzve, ez is egyfajta gondoskodás mód.
Így hogy akar csaladanya lenni. Még ebben is én irányítsak?
"Nekem evidens az hogy legyen főtt étel ez alap feladat és fontos."
Akkor főzz.
Azért itt van 1-2 dolog, amit nem tisztáztál, és fontos.
1. Mennyire voltál eddig kötekedő, válogatós az ő főztje kapcsán?
2. Te milyen házimunkát végzel és mennyit főztél eddig?
Talán lehet, épp ez a gond... Nem biztos, csak ezek a kapuk nyitva állnak
Remélem, ez csak valami provokatív incel kérdés...
Ha annyira főtt kaját akarsz enni, akkor tessék bevásárolni és elkészíteni magadnak. Miért mástól várod, hogy neked készítse el? A párja vagy, nem a gyereke.
"Nekem evidens az hogy legyen főtt étel ez alap feladat és fontos"
Akkor főzöl. Miért is nem főzöl?
Azt hiszem, rátapintottunk a gyengepontra, a lényegre. Nem véletlen szerintem az, hogy a kérdező kiteszi a kérdést és 1,5 órája egyetlen reakciót sem ír, holott kap sok választ és kérdést is szegeznek neki.
Ez az olvasatomban egyenlő azzal, hogy elismeri, ezekben semmit nem tett le az asztalra vagyis ezzel meg van az oka, miért lehet ő a hibás.
Te vagy a "boltos srác" aki rendszeresen tesz fel hasonló lérdéseket? Ha igen: nem az van, hogy épp hörgőgyulladással szenved otthon a nő és szerencsétlen ülve tud max pihenni, mert fekve fullad?
Ha ennyire fontos a főtt kaja (akkor is ha nem te vagy akit említettem) kitalálod mi legyen, elmész boltba, bevásárolsz, előkészülsz, megfőzöl aztán rendetraksz a konyhában 🤷🏼♀️.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!