Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnál is kihűlt a kapcsolat miután összektöztek?
8hónapja költöztünk össze párommal 1,5 év után. Azt veszem észre hogy kezd a szexuális életünk is a béka feneke alá kerülni,de maga a kapcsolatunk is. Nem veszekszünk vagy vitázunk. Csupán nincs meg az hogy odajön amikor főzök ès megölel,random puszik, bohóckodások stb. Másnál is volt így? Mit lehet ez ellen tenni? Beszéltünk màr róla és azt mondta ő is érzi ezt.
Arra gondoltam ha kicsit külön lennénk pl átmegyek 1-2 napra anyumékhoz akkor lehet ismét meglenne a “vágy” a másik iránt.
Hát kettőtöknek kellene a romlás ellen tenni folyamatosan, ha csak te vergődsz, onnantól kezdve a kapcsolat napjai meg vannak számlálva.
Másfél év után még hajtania kéne utánad, nem bekényelmesedni.
Igen sajnos én is így látom hogy korai ez még,de mielőtt összeköltöztünk teljesen jó volt minden. Lehet hogy tul sokat vagyunk együtt. Ő is változtatni szeretne ezen.
3. Azt nem mondanám hogy mint két idegen és azt sem hogy nincs semmi értelme és nem is volt illetve ez eléggé rossz indulatú volt….
Nem rosszindulatú, őszinte. Kínos volt olvasni az írásodat, mint valami kiégett 20 éve házas.
Ha 1,5 év után ide jutottatok, túl sok értelme nincsen folytatni. Gondolom hatalmas rózsaszín köddel kezdődött a kapcsolat, ami most felszállt. Ne aggódj, az emberek nagy része ezzel nem tud mit kezdeni, megy a kapcsolat a süllyesztőbe.
Ne hallgass az itteni megkeseredett emberekre. A saját nyomorukra akarnak lehúzni mindenkit.
Nálunk is ugyanez volt összeköltözés után. Lapossá, monotonná váltak a napok. Mi úgy oldottuk meg, hogy rendszeresen megyünk randizni. Így megvannak ugyanúgy a sablon napok, de az aktív együtt töltött idő és élmények nem hagyják, hogy kialudjon a láng.
,,Lehet hogy túl sokat vagyunk együtt. Ő is változtatni szeretne ezen."
Túl sokat együtt? Nem ezért költöztetek össze? 1,5-2 év után kezdenek a hormonok "alább hagyni", ez az első mérföldkő.
Mozduljatok ki, legyenek randi napjaitok, kiránduljatok vagy otthon egy jó társas (akár szextársas), beszélgetőkártyák, stb. , otthoni gyertyafényes vacsi (na jó, ezt inkább télen lehet), stb. Csak a képzeletetek szab határt.
Az, hogy elmész 1-2 napra 1,5 év után,hát...nem túl biztató, ha már ilyen játszmákhoz kell nyúlni.
Kommunikáció! Üljetek le, beszéljétek meg ezt, akár naptárral együtt!
Hány évesek vagytok? Tanultok/dolgoztok?
8. Azért mert nem vagyok leszbikus😆
9. Én 22 vagyok,párom 25. Ez a randinapos megoldás nem is rossz ötlet.
Illetve nem fog a süllyesztőbe menni,mert tudunk róla beszélni és meg fogjuk oldani mint eddig mindent
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!