Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen erőfeszítést tettél a közelmúltban?
Vagy min fogsz változtatni amit a párod kért tőled?
Természetes hogy az elején tényleg erő kell hozzá es nehéz?
Egy igazi kapcsolatban szerintem semmit nem tekintünk erőfeszítésnek, amit a kapcsolatért teszünk. Az egymásra figyelés, a kommunikáció, a testi kontakt (nem csak a szexre gondolok, hanem simogatásra, érintésre, puszira) minden napos kell, hogy legyen. Lényeg, hogy ne csak a saját igényeinkre figyeljünk, hanem a másikéra is.
Ha a párom azt kéri tőlem pl. hogy többet legyek vele és kevesebbet a kertben, ahonnan be sem lehet engem rángatni, akkor erre igyekszem odafigyelni.
A férjem állandóan kupakkal felfelé teszi a fogkrémet. Én állandóan lefelé. Nem kérte, de ha neki így esik kézre, hát átálltam az ő szokására.
Nem tudom amúgy nagyobb változtatások nálunk sosem voltak. Elfogadtuk egymást, aztán egymáshoz csiszolódtunk az évek folyamán. Drasztikusan, hacsak nem válna előnyömre, vagy hasznomra, nem változtatnék semmin.
"Egy igazi kapcsolatban szerintem semmit nem tekintünk erőfeszítésnek, amit a kapcsolatért teszünk."
Ez egy jó kis ítélkező, és hazug kijelentés.
Attól még lehet jól működő és "igazi" egy kapcsolat, hogy néha valóban erőt kell venni magunkon, hogy megtegyük, amit a másik kér.
2es szerintem változni és mrgváltoztatni valakit szinte ugyan az.
Mivel te kérsz tőle valamit amin változtasson, jó esetben figyel rá és már nem úgy csinálja ahogy " neki jól esne, belülről jönne" - tehát megváltoztattad
De változni te tudsz. Megváltoztatni meg másokat tudsz.
De ez sem az, amit írt. Nem az egész személyiségedet változtatod meg, ha figyelmesebb vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!