Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez az összezavarodottság bennem?
Teljesen össze vagyok zavarodva a tobb éves kapcsolatunkat illetően.
Már azt hiszem én fújtam fel a dolgokat és problémákat közöttünk. De az érzéseim ezt mondatják velem, hogy ezekben érzem a gondokat.
Úgy érzem hogy a cselédje vagyok mert igazából az otthon rám marad, ő csak néha csinál valamit,
Állandóan megkér valamire, miközben ő is meg tudná csinálni, nem az a baj hogy megkér, de azért minden este Állandóan miközben ő semmit nem tesz az iranyomba,
Én fejben tartom a kéréseit gondjait és megoldom ő nem igazán az enyémet. Mert ha megkérem akkor mibdig jön a rizsa miért nem..
Nem foglalkozik az egészségével emiatt folyton beteg és nem teszi amit mond a doki..csak minden nap fáj valami vagy fáradt és emiatt szinte sehova nem megyünk hiába..
A pszichológus is próbálja rendbe tenni de azokat a dolgokat se csinálja
Most is ugatva köhög, meg hányásig. Év elején már volt ez,valami tüdő betegséget szedett össze, akkor 1 hónapig volt itthon és ápoltam meg figyeltem rá es emiatt én se pihentem. Akkor megmondták mit tegyen és 3hónap múlva menjen vissza, nem ment most újra kezdődik..de ő nem akar orvoshoz menni de a köhögés miatt alig alszik azt is ülve.
Már nem tudom mit higyjek, kezd teher lenni hogy mindent én viszek a hátamon miközben rá is figyelnem kell.. de lehet én fújom fel..mert kértem figyeljen magára, a rendre, vegye ki jobban a részét mert nem érzem támasznak de akkor jött az hogy ő a hibás..
Érdemes ezt a könyvet elolvasni:
A kérdező a férfi kapcsolatban.
Hogy ez már a sokadik hasonló kérdése.
Bocs, azt akartam írni, hogy én is csak onnan tudom, hogy ez már a sokadik hasonló kérdése.
A boltos srác vagy, ugye?
Régebben valahol olvastam, hogy Dr. Buda László PhD. pszichiáter szakorvos leírta, hogy volt egy betege akinek évtizedek óta állandóan fájt a válla. Már mindenféle orvosnál járt a problémájával, mindenféle kezelést kipróbáltak rajta, de semmi sem segített. A végén kimondták az orvosok hogy pszichés oka van az állandó vállfájdalomnak.
Így jutott el Dr. Buda Lászlóhoz aki a kezelések után rájött, hogy tényleg pszichés okra vezethető vissza a nő betegsége. Ugyanis akkor már évtizedek óta tudta a nő hogy rossz a házassága, de nem lépett ki belőle. Képletesen szólva a házassága "nyomta a vállát". Miután a pszichiáter segítségével kielemezték, hogy a rossz házasságra lehet visszavezetni a betegséget, a nő rokonok segítségével összeszedett annyi pénzt hogy sikeresen elvált a férjétől. Miután új életet kezdett, új munkahelye lett, rövid időn belül elmúlt a vállfájdalma amit addig orvosok tucatjai sem tudtak meggyógyítani (mivel pszichés eredetű fájdalom volt).
Ezt csak azért írtam le hogy te is lásd, valószínűleg a barátnőd azért beteg állandóan mert érzi hogy nem vagytok egymáshoz valók, nem tudod elviselni a napi szintű dolgait (le is írod naponta ide a panaszaidat), nincs egymás mellett semmi keresnivalótok.
Ő is tudja hogy "kifelé áll a rúdja" nálad és a családodnál is. Pszichés alapon beteg a barátnőd, mert addig amíg beteg addig kiszolgálod, nem szakítasz, a családtagjaid sem b_szogatják, van mire hivatkoznia ha valamire kényszerítenétek amit ő nem akar.
Egyre több betegséget fog felhalmozni, mert pszichésen lovalja bele magát ebbe az állapotba, és a pszichés eredetből jönnek a fizikai betegségek. Így védekezik tudat alatt az olyan dolgoktól amit ő nem akar megtenni, de te vagy a családod folyamatosan mondogatjátok neki. Pl: fogyjon le, mozogjon, takarítson, vállaljon több másodállást stb, stb.
Amíg veled lesz kapcsolatban addig mindig beteg lesz. Egyre több és változatosabb betegsége lesz, mert pszichés alapú az egész!
Pedig csak annyit kellene belátnotok, hogy nem vagytok egymáshoz valók, nincs közös jövőképetek, az egyikőtök rendszerető a másik rendetlen, eltérő módon szocializálódtatok így soha nem lesz köztetek harmonikus kapcsolat. Így ez az egész csak egyre inkább megbetegíti a barátnődet és idővel téged is. Nem véletlenül írod ki napi szinten a panaszos kérdéseidet.
Ha te "a helyrehozás híve vagy" akkor elengeded ezt a kapcsolatot, mert te magad is láthatod hogy a barátnőd egyre betegebb lesz, mert maga a kapcsolat betegíti meg, amit a sok különbözőség miatt nem lehet helyrehozni. Eleve ami soha nem volt (egy jó és harmonikus kapcsolat), azt nem is lehet helyrehozni!
Eddig mit sikerült helyrehozni? Mi lett jobb az elmúlt 5-10 évben?
Semmi! Ez csak egyre rosszabb lett, és így is folytatódni.
Te a hazudozás híve vagy, az önbecsapást meg világbajnok szintén űzöd.
Mucika, szerinted miért hiszi mindenki, aki nem ismer (fel), hogy te vagy a csaj a történetben? Na, hát pont ugyanaz a válasz a "miért nem érzi magát nőnek" kérdéseidre.
Azért nem megy veled sehova, mert mindenhol boldog párokat lát, kisgyerekkel, terhes anyákat, és nem tudja elviselni, hogy ez neki sose adatik meg.
Azért beteg állandóan, mert a lelke beteg. A teste így jelzi, hogy mennyire ártalmas neki a környezet. De pont olyan hülye, mint te, és nem szakít.
Dokihoz azért nem megy, mert nem érdekli a jövője. Az se érdekli, ha belehal. Ez is egyfajta önpusztítás.
Te meg lehettél volna a férje, a gyerekei apja, a szerető társa, de ehelyett a cselédje lettél. Ez van. Ez a sorsa annak, aki nem akar férfi lenni a kapcsolatban. Rendes munka helyett vered a bébirépát anyád boltjában, aztán otthon teszel-veszel, picsogsz, hogy nem tudsz a párodra támaszkodni, nem segít téged semmiben. Mint egy vénlány. A csajod a családfenntartó, két állással, aki morog, évek óta nincs szex, munka után döglik a kanapén, és hangosan fingorászik.
Komplett szerepet cseréltetek.
Ezt érted javulás alatt?
Vagy mégis mit? Te ezek szerint egyre jobban élvezed ezt a kapcsolatot, pont úgy alakult, ahogy tervezted. Ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!