Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor tetszik nekem? Ossze zabarodtam
Sziasztok!
Van egy fiu,nagyon jofej szinte mar “tokeletes” es remekul elvagyunk es ha nem beszelunk hianyzik es szeretek vele beszelni es talalkozni,de ha valami romantikusat ir akkor kicsit unalmasnak erzem.Ha ra nezek mosolygok alaratlanul de nem erzem zavarba magam.Nem erzem magam a felhok folott tole.De eltudnam vele kepzelni a kapcsolatot hogy filmezunk vagy egyutt alszunk stb. Nem tudom mit erzek:/
Szerintetek?
18/L
Ezt csak te tudhatod. :)
De az elmondottak alapján biztos hogy benned van egy fajta vonzódás iránta.
Szerintem te bizonytalan vagy, vagy nem tudom.
Szóval izé, talán ha, nem is tudom, szóval tudod, ha esetleg, vagy ha mégis...hát szóval...nem tudom.
Ha nem tudod mit érzel, akkor miért foglalkozol vele? Éld az életed, ha közeledni próbál meg döntsd el, hogy adsz-e esélyt a dolognak vagy sem. Ne gondolkozz azon, hogy mit érzel, hanem mondd ki, amit érzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!