Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nem voltam soha életemben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem voltam soha életemben rosszindulatú nő. Viszont mióta párkapcsolatban vagyok, mindenkitől irigylem a boldogságot,és féltékeny vagyok,ha látom,hogy más mosolyogva, szerelmesen sétálgat a párjával. Miért vagyok ilyen irigy?

Figyelt kérdés
Megfordult a fejemben,hogy nem is szeretem a páromat,és azért utálom még nézni is,amikor valaki szerelmesen megcsókolja a kedvesét, vagy éppen csak cinkosan összenéznek? Észrevettem,hogy azóta van ez kimondottan (előtte soha), amióta én magam is kapcsolatban élek. Úgy tűnik,hogy nem vagyok boldog?
2024. jún. 14. 23:16
 1/6 anonim ***** válasza:
77%

Annyira elszomorító, hogy valakinek annyira nincs önismerete, hogy nem képes felismerni, ha nem boldog!

Ilyen hülye huszadlagos dolgot írsz le, hogy más párokra ha ránézel... teljesen biztos, hogy a kapcsolatodban is érzed, ha nem vagy boldog, nem kell ehhez valakikre nézni.

2024. jún. 14. 23:32
 2/6 anonim ***** válasza:
95%
Úgy tűnik nem vagy boldog. Te ezt nem érzed?
2024. jún. 14. 23:32
 3/6 anonim ***** válasza:
92%
Többet képzelsz bele mások kapcsolatába mint a tiedbe.
2024. jún. 14. 23:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem, mert van amikor jól érzem magam a párommal,van amikor meg jobb volna,ha nem is lenne.
2024. jún. 14. 23:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha van amikor azt érzed jobb volna ha nem is lenne akkor mi a kérdés? Egyértelműen nem szereted.
2024. jún. 15. 04:41
 6/6 anonim ***** válasza:

Saját magad adtad meg önmagadnak a választ:

"Megfordult a fejemben,hogy nem is szeretem a páromat...".

Ha mégsem ez, akkor meg az lehet mögötte, hogy azt gondolod/érzed, hogy te/ti mindent szuperül tesztek-vesztek a kapcsolatotokban, a többi, akiket meg látsz, az mind h*e.

2024. jún. 16. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!