Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérnéd rá a párodat, hogy tiltsa le a csajt?
Van egy csaj aki tönkrevágta az előző párkapcsoltomat (jó, félig ő vágta tönkre..). A jelenlegi párom is ismeri, régen egy haveri társaságban voltak a csaj meg jelenlegi párom, nem volt köztük nagyon szoros a kapcsolat de rég óta ismerik egymást, beszélgetni elvileg nem beszélnek.
Úgy vettem észre ismerőse fb-on, meg követik egymást instán. Eléggé zavar mert attól félek ebbe a kapcsolatba is be fog kavarni + mindig olyan rib**os képeket tesz ki.
Megkérnéd a párod hogy tiltsa le? Vagy ne foglalkozzak vele, hátha nem kavar be? Nem nagyon tudok így megnyugodni
Férfiként mondom, hogy a túlzott női féltékenykedéssel csak elmarod magad mellől a párodat. Én ugyanebben a cipőben evezek. Iszonyat féltékeny típusú a barátnőm. Ez nagyon zavaró.
Ha a barátod nem adott rá okot, hogy féltékeny legyél, ráadásul beszélni sem beszélnek, akkor miért várnád el tőle, hogy letiltsa? Ez a fajta féltékenység beteges (építő jellegű kritikaként mondom, nem bántásból).
2-es hozzászóló vagyok.
"hanem bekavart a csaj a kapcsolatba mert utál engem, tudta ki a párom és írogatott exemnek az meg volt, hogy elgyengült.. stb, stb"
Az a véleményem, hogy ha szeret téged, akkor úgy sem engedne neki. Ha meg mégis.... Akit vinni lehet, azt vigyék akkor.
Ennyi erővel minden szépnek vélt női ismerősét letiltathatnád vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!