Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az újdonsült párotok egyedül élne és megkérné, hogy költözz oda hozzá, odaköltöznétek?
Figyelt kérdés
2019. okt. 17. 20:18
2/9 anonim válasza:
Nem, de ennek az az oka, hogy egyetemista vagyok, és nincs olyan szintű keresetem, hogy ne szoruljak rá, mint anyagi segítő, ha már "valakinek el kell tartani", akkor azok inkább a szüleim legyenek, mert teljes mértékben támogatnak, és teljes mértékben igyekszem majd visszaadni ezt Nekik.
5/9 Noren1989 válasza:
Nem hiszem, én is egyedül lakom, a macskàmnak pedig nem hasznàl a levegővàltozàs.
6/9 anonim válasza:
Ha nem tart a kapcsolat legalább néhány hónapja, fél éve akkor nem. Ennyi idő kell ahhoz, hogy a nagyobb vörös zászlókat észrevegyük, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy nincsenek olyan nagy dolgok a másikkal kapcsolatban amik egyértelműen kizáró okok. Nincs az az isten, hogy pénzt és energiát öljek egy költözésbe aztán pár hónap múlva vissza az egész. Ismerjük meg egymást legalább egy kicsit, tudjuk milyen a másik és mihez hogyan áll hozzá. Enélkül öngyilkosság összeköltözni.
7/9 anonim válasza:
Nem, mert szeretek a saját lakásomban élni, másrészt az újdonsült kapcsolat még fiatal ahhoz, hogy egy ekkora döntést hozzak.
8/9 anonim válasza:
Nem, nem költözöm össze senkivel, akivel énnen összejöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!